Άρης: Οι άτυχοι, οι νεοφερμένοι και οι… ερχόμενοι

Ποιοι παίκτες του Άρη αντιμετώπισαν προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας ως τώρα και ποιες οι ανακατατάξεις στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν

Δεν ήταν όλα… ρόδινα στον Άρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έως τώρα για τη σεζόν 2021-2022. Υπήρξαν αρκετές άτυχες στιγμές, με παίκτες που για διάφορους λόγους έμειναν εκτός προπονήσεων, τη στιγμή που το ρόστερ άδειασε από κάποιους παίκτες που υπήρχαν την προηγούμενη σεζόν, ενώ αυτοί που ήρθαν να το ενισχύσουν είναι μόνο δύο για την ώρα.

Ξεκινώντας από αυτούς που έχουν αποδεσμευτεί και δεν υπάρχουν πλέον στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αυτοί είναι οι Λίντσεϊ Ροζ, Σαντέ Σίλβα, Νικόλας Ιωάννου, Τόνι Ντάτκοβιτς, Ζακαρί Μπουσέ, Εργκύς Κάτσε, Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Πέτρος Μπακούτσης. Επιπλέον, υπάρχει και ο χρόνια τραυματίας Κρίστιαν Λόπεθ.

Αντ’ αυτών, έχουν προστεθεί ήδη οι Ιζέτ Χαΐροβιτς και Ντένις Σέζαρ Ντε Μάτος, ο πρώτος στις θέσεις των μεσοεπιθετικών και ο δεύτερος στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ αναμένονται άλλοι τρεις -τουλάχιστον, σε πρώτη φάση. Ήδη, ακούγονται πολύ έντονα τα ονόματα των Μαουρίσιο Λέμος, Χουσεϊν Τουρκμέν, Χουάν Σάντσες Μίνιο.

Σε ό,τι αφορά στους υπάρχοντες στο ρόστερ, αυτοί που αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα μέχρι τώρα δεν είναι λίγοι. Κατ’ αρχάς, ο Τζέιμς Τζέγκο ήταν γνωστό πριν την προετοιμασία ότι θα μπει σε αυτήν ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στο πέμπτο μετατάρσιο του ποδιού του, που είχε από τα μέσα των πλέι οφ της περασμένης σεζόν και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για να το ξεπεράσει. Ο Αυστραλός, μόλις το τελευταίο διάστημα, στην Αυστρία, ανέβασε ρυθμό και έφτασε σε σημείο ο Άκης Μάντζιος να σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε φιλικό.

Ο Λούκας Σάσα λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής του από τη Βραζιλία στην Ελλάδα βγήκε θετικός σε έλεγχο Covid-19, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια και να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Τώρα αρχίζει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Λερίν Ντουάρτε τραυματίστηκε στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Υπέστη θλάση κι έχασε όλο το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία. Πάνω που ανέβαζε ρυθμό κι ετοιμαζόταν να μπει να βοηθήσει την ομάδα, έμεινε ξανά πίσω ο προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό από τον Ιούλιο του 2019 ακόμη.

Ο Κώστας Μήτρογλου διεγνώσθη με πυελονεφρίτιδα λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία. Έτσι, έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και να αναρρώσει. Πιθανότατα δεν προλαβαίνει το πρώτο ματς με την Αστάνα.

Οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Χουλιάν Κουέστα αντιμετώπισαν μικροενοχλήσεις στο πλαίσιο των προπονήσεων της ομάδας στο Σοχάου, στην Αυστρία. Αυτές τους κράτησαν εκτός του δεύτερου φιλικού αγώνα του Άρη, με αντίπαλο τη Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά και του προγράμματος προπόνησης της ομάδας για δύο ημέρες. Πλέον και οι δύο είναι καλύτερα και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό (7/7, 20:00 ώρα Ελλάδας, NS3HD) τελευταίο φιλικό στο εξωτερικό, με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Μόσχας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.