Αρης: Τι περιμένει ο Μάντζιος στην Αυστρία

Επί αυστριακού εδάφους συνεχίζει ο Άρης την προετοιμασία του που πλέον θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Από τη στιγμή που ο Αρης θα έχει ολοκληρώσει το στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, θα μεσολαβούν δύο εβδομάδες για το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα

Τα δύο παιχνίδια με την ομάδα από το Καζακστάν (στις 22 και στις 29 Ιουλίου) είναι η αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αρη για την επόμενη σεζόν.

Είναι λογικό η προσπάθεια να επικεντρώνεται σε αυτό και ο στόχος είναι ο Αρης να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

Τι περιμένει ο Μάντζιος;

Για αρχή τους παίκτες. Συγκεκριμένα παραδείγματα. Το στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια κύλησε χωρίς τον Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος τώρα μπαίνει κανονικά, ένας πολύ σημαντικός και βασικός παίκτης για τον Αρη. 

-Ο Μάντζιος περιμένει το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία για τον Τζέιμς Τζέγκο. Ο Αυστραλός έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα. Περισσότερες για το δεύτερο. Θα αλλάξει αυτό; Θα φανεί. 

-Είναι αναγκασμένος να δουλέψει στην Αυστρία χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου, το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πριν την αναχώρηση του Αρη. Ο Δημήτρης Μάνος είναι παρών και η δουλειά θα γίνει για την επίθεση με τα ανάλογα σχήματα. 

-Περιμένει τους παίκτες που θα έρθουν. Το ερώτημα για το πόσο γρήγορα οι νέοι μπορούν να μπούνε στο κλίμα της ομάδας και να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Αστάνα θα απαντηθεί μόνο μέσα από την προετοιμασία στην Αυστρία. 

Λίντσεϊ Ροζ και η Λέγκια δείχνουν ότι ένας από τους βασικούς παίκτες του Αρη στην άμυνα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Όπως με τον Μάνο στην επίθεση, έτσι και εδώ, στην άμυνα, με Δεληζήση και Μπεναλουάν, παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα, θα είναι η αρχή της δουλειάς με τα ανάλογα σχήματα. 

-Και βέβαια, μέσα από τα φιλικά θα προκύπτουν και τα συμπεράσματα. Μέσα από τα παιχνίδια δηλαδή με Ερυθρό Αστέρα, Χάιντουκ και Λοκομοτίβ Μόσχας που είναι στο πρόγραμμα. Η Χάιντουκ παίρνει τη θέση της Γαλατάσαραϊ, προέκυψε αλλαγή στο συγκεκριμένο φιλικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.