Προπόνηση υπό το βλέμμα των νέων

Διαφορετική ήταν η προπόνηση της SKODA Ξάνθη την Τρίτη το απόγευμα. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν υπό το βλέμμα των Νέων (Κ-20) που βρέθηκε στο προπονητήριο.

Διαφορετική ήταν η προπόνηση της SKODA Ξάνθη την Τρίτη το απόγευμα. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν υπό το βλέμμα των Νέων (Κ-20) που βρέθηκε στο προπονητήριο της επαγγελματικής ομάδας προκειμένου οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν τους ρυθμούς και την ένταση που υπάρχει στην καθημερινότητα των παικτών της SKODA Ξάνθη.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε ομάδες οι οποίοι έπαιξαν «διπλά» σε αγωνιστικά τετράγωνα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιχάλ Στάσιακ ενώ η μαγνητική του Σταύρου Σταθάκη επιβεβαίωσε τους φόβους του ιατρικού επιτελείου . Έδειξε θλάση πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες.
Το απόγευμα της Τρίτης οι Xanthifans πρόκειται να βραβεύσουν τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ σαν καλύτερο παίκτη της περσινής αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με ψηφοφορία τους. Μαζί με τον Αυστριακό γκολκίπερ στα γραφεία του συλλόγου θα βρεθούν κι άλλοι παίκτες της ακριτικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.