Τριπλό “limit up” στα… play out

Μιχάλης Γρηγορίου, Ανχελ Λόπεθ και Αργύρης Γιαννίκης, τρεις από τους προπονητές της σεζόν που ξεχώρισαν, βρήκαν το δικό τους limit up μέσα από τα play out

Είναι τρεις από τους προπονητές που άφησαν τη “σφραγίδα” τους στη σεζόν.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου με τη Λαμία, ο Ανχελ Λόπεθ με τον Βόλο Ν.Π.Σ. και ο Αργύρης Γιαννίκης με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατάφεραν να εμφανίσουν ένα αρκετό μεγάλο κομμάτι της δικής τους φιλοσοφίας.

Στο τέλος της σεζόν, και οι τρεις νιώθουν πετυχημένοι και μένει να φανεί ποιο θα είναι το νέο δείγμα της δουλειάς τους. 

Limit up λοιπόν για τρεις προπονητές μέσα από τα play out και να γιατί… 

Ανχελ Λόπεθ

Από τους τρεις προαναφερθέντες ήταν αυτός που με τον Βόλο Ν.Π.Σ. τερμάτισε ψηλότερα. Η ομάδα της Μαγνησίας πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο των ομάδων που ήταν στα play out.

Ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός μπορεί να μην ήταν στην προετοιμασία του Βόλου αλλά έδειξε γρήγορη προσαρμογή. Επί της ουσίας ανέλαβε την ομάδα μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος. Ο Βόλος παρουσίασε ένα δυνατό σύνολο, με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι του, με συγκεκριμένο πλάνο και βέβαια μία ομάδα μέσα από την οποία αναδείχτηκε και ο Τάσος Δουβίκας που πήρε μετεγγραφή για την Ουτρέχτη. Ο Λόπεθ με τον Βόλο έκανε 34 παιχνίδια στη σεζόν και είχε 11 νίκες 13 ισοπαλίες και 10 ήττες. Σε κανένα σημείο της σεζόν, δεν είχε έγνοια για τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και τον οποιονδήποτε κίνδυνο.

Μιχάλης Γρηγορίου 

Όταν πήγε -τον χειμώνα- στη Λαμία, η Λαμία ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είχε κάνει νίκη. Το πρώτο παιχνίδι ήταν απέναντι στον Άρη, στις 4 Ιανουαρίου 2021. Ντεμπούτο με νίκη (2-0) για τον Μιχάλη Γρηγορίου και το πρώτο τρίποντο για τη Λαμία στο Πρωτάθλημα. Από εκεί και μετά, άρχισε μια πορεία που φαινόταν ότι πήγαινε προς το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Τα αποτελέσματα έφεραν την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ότι η Λαμία μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Όπως και έγινε… Ο ίδιος ο 48χρονος τεχνικός, στεκόταν συχνά στις δηλώσεις του, στο πόσο πίστευε στην παραμονή. Η Λαμία μάλιστα κατάφερε να επικυρώσει μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, πριν τη λήξη των play out. Ο Γρηγορίου σε 23 παιχνίδια Πρωταθλήματος είχε 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Αργύρης Γιαννίκης 

Σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους τεχνικούς, ο Αργύρης Γιαννίκης είχε δύο γεμάτες σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανέλαβε την ηπειρωτική ομάδα μετά τον υποβιβασμό στη SL2 και έκανε μια εντυπωσιακή πορεία ανόδου χωρίς να αφήσει κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία του. Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Ο Γιαννίκης έκανε τον χρόνο σύμμαχό του και δούλεψε με την ομάδα περνώντας εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων, μέσα από το σύνολο, ανέδειξε πρωταγωνιστές. Παίκτες ενταγμένους στην τακτική που και ατομικά διακρίθηκαν και κατ’ επέκταση ομαδικά. Ο ΠΑΣ δεν έκανε ποτέ έγνοιες που να αφορούν στην παραμονή. Εφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Γιαννίδης με τον ΠΑΣ είχε 39 παιχνίδια, 12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.