Ναζλίδης: “Ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο!”

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, χαρακτήρισε χρονιά με θετικό πρόσημο για τους "κίτρινους" αυτή που χθες (16/5) τελείωσε με την τελευταία πράξη των πλέι οφ της Super League 1

Θετικός είναι για τον Άρη ο απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε χθες (16/5), σύμφωνα με τον Θωμά Ναζλίδη. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας σχολίασε χαρακτηριστικά ότι από την παρουσία των “κίτρινων” όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και γενικότερα από την ίδια τη λειτουργία του συλλόγου σε καθημερινή βάση, φαίνεται ότι έχει αλλάξει επίπεδο προς τα πάνω, κάτι που μόνο καλύτερα μπορεί να κάνει τα πράγματα στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Yellow Radio 101,7 τόνισε αρχικά ο Ναζλίδης: “Η χρονιά είναι πολύ επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα ανέβηκε σε όλους τους τομείς, οργανωτικά, αγωνιστικά, σε θέματα καθημερινότητας. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Ίσως μπορούσαμε να έχουμε κάνει και κάτι περισσότερο, αλλά, αν το δούμε αντικειμενικά, η χρονιά είναι πλήρως επιτυχημένη”.

Σχετικά με το ότι χάθηκε η δεύτερη θέση απάντησε: “Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έγιναν κάποια λάθη που τα γνωρίζουμε και θα διορθωθούν στο μέλλον. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι η ομάδα έβγαζε υγεία και σοβαρότητα”.

Για τη συνέχεια τόνισε: “Οι στόχοι του Άρη πρέπει να ναι πάντα υψηλοί. Να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, να γίνει ο Άρης που όλοι γνωρίζουμε! Σήμερα τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι κάποιοι παίκτες διεθνείς που κλήθηκαν στις Εθνικές τους και περιμένουμε να αρχίσουμε την προετοιμασία ακόμη πιο δυνατοί”.

Ερωτώμενος για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές είπε: “Αν μιλήσουμε για στεναχώρια, η στιγμή του αποκλεισμού στο Κύπελλο και το πως έγινε ήταν το πιο μεγάλο σοκ στη χρονιά. Ήταν ένα παιχνίδι που φέραμε στα μέτρα μας και από το πουθενά πάγωσαν όλα. Στα θετικά είναι οι κινήσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι με την Κόλος, προτού μεγαλώσει περισσότερο το κακό. Ήρθε ο κ. Μάντζιος, ήρθαν κάποιοι παίκτες που βοήθησαν, συν το πολύ καλό κλίμα και την υγεία που βγαίνει προς τα έξω”.

Διευκρίνισε για το καλό κλίμα που φτιάχτηκε στην ομάδα: “Δεν είναι εύκολο να το συναντήσεις αυτό σε ομάδες. Ήταν κάτι που φτιάξαμε, γιατί καταλάβαμε όλοι ποιο είναι το κοινό καλό. Καταλάβαμε όλοι ότι το καλό του Άρη είναι να είμαστε όλοι εδώ και να φέρνουμε νίκες για την ομάδα”.

Αναφορικά με το ότι ο Άρης είχε καλές επιδόσεις εκτός έδρας και δεν πήρε αρκετά ντέρμπι στο σπίτι του είπε: “Να ανοίξουν τα γήπεδα, να έρθει ο… καλός μας ο παίκτης και μετά είναι όλα εύκολα! Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δούμε την επόμενη σεζόν, γιατί δεν γίνεται να έχουμε τέτοια αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες και να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το σπίτι μας, τη δύναμή μας”.

Μιλώντας για τον Άκη Μάντζιο τόνισε: “Είχαμε μία άψογη σχέση! Δούλευε πολύ με την ομάδα του και συνεχίζει να δουλεύει. Πλέον, όλα είναι θέμα συζήτησης, για να βρεθούν λύσεις. Είχαμε κοινή γραμμή στα περισσότερα θέματα”.

Για τον Δημήτρη Νιαρχάκο είπε: “Ο Δημήτρης δουλεύει πολύ για την ομάδα! Είναι κοντά μας σε όλα. Δεν του αρέσει να μιλάει καθόλου και δουλεύει πολύ για την ομάδα”.

Και για τον Δημήτρη Μάνο: “Ο Δημήτρης είναι μαχητής. Είναι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ. Δουλεύει και βάζει την ομάδα πάνω από όλα. Με τις καλές και τις κακές εμφανίσεις του έδινε πάντα το 100%”.

Ερωτώμενος αν είναι πιο εύκολο να είσαι μέσα στο γήπεδο ή στον πάγκο απάντησε: “Είναι πιο δύσκολο να είσαι από έξω. Όταν είσαι μέσα, μπαίνεις, παίζεις δίνεις τα πάντα και κάπου εκεί τελειώνει. Από έξω, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα”.

Για τη διαιτησία απάντησε: “Ήταν καλύτερα τα πράγματα από άλλα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.