ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Στραβοπάτημα πριν τον τελικό

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την καλά οργανωμένη άμυνα των Αρκάδων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την τελευταία αγωνιστική την πρώτη τους νίκη στα playoffs.

Ο αγώνα ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό στα πρώτα του λεπτά με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και δημιούργησε τις πρώτες καλές στιγμές στο ματς.

Τα πρώτα σουτ στον αγώνα έγιναν μετά το 10ο λεπτό με τα σουτ των Σβάμπ και Τζόλη να μην καταλήγουν στα δίχτυα και τον τερματοφύλακα Τσιφτσή να δείχνει σταθερός στις περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει.

Ο Αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο Γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σβάμπ.

Ο ίδιος παίκτης αναλαμβάνει την εκτέλεση σε πρώτο χρόνο αποκρούει ο Πασχαλάκης με τον διαιτητή μετά από υπόδειξη του VAR να δίνει επανάληψη αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε βγει εκτός γραμμής. Ο Γκόμες αυτή τη φορά βρίσκει δίχτυα και κάνει το 1-0.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν υπήρξαν κάποιες σημαντικές στιγμές, ένα σουτ του Βαρέλα μέσα από την περιοχή δεν είχε την απαραίτητη δύναμη ώστε να ανησυχήσει τον Τσιφτσή με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και ήθελε να αυξήσει την πίεση του προς την εστία του Τσιφτσή χωρίς όμως να μπορέσει να βρει κάποιες σημαντικές στιγμές. Μια κεφαλιά του Κρέσπο και ένα σουτ του Τζόλη ήταν οι μοναδικές επισκέψεις στην περιοχή του Αστέρα στο πρώτο εικοσάλεπτο, με αμφότερες τις περιπτώσεις να μην απειλούν αισθητά των τερματοφύλακα των Αρκάδων και να φεύγουν άουτ.

Ο ΠΑΟΚ διατηρώντας την κατοχής της μπάλας προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι καλά οργανωμένοι και να αναχαιτίζουν με επιτυχία τις προσπάθειες των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία. Οι καλύτερες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ελάχιστες, ένα σουτ του Τασουλή για τους φιλοξενούμενους, ενώ στην άλλη πλευρά υπήρξε ένα αδύναμο σουτ του Νινούα και μια κεφαλιά του Ουάρντα που έφυγε άουτ στα τελευταία λεπτά της ανεμέτρησης.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος τους ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.