Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Ζόρο

Ολοκληρώθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των Κρητικών με τον Μάρκο Ζόρο, με τον Ιβοριανό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του πιθανότατα στη Γαλλία.

Ολοκληρώθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των Κρητικών με τον Μάρκο Ζόρο, με τον Ιβοριανό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του πιθανότατα στη Γαλλία.

Ο Αφρικανός στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση του ΟΦΗ να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών αν και υπήρχε συμβόλαιο σε ισχύ για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Ζόρο αναμένεται εντός των επόμενων ημερών ν΄ ανακοινωθεί από γαλλικό κλαμπ, με τον ΟΦΗ να επισημοποιεί το «διαζύγιο»: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή λύση του συμβολαίου με τον Μάρκο Ζόρο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Ιβοριανός σχολίασε για την εξέλιξη αυτή: «Ήταν τιμή για μένα που έπαιξα σε ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που σε κάθε ματς ήταν συγκλονιστικός. Φεύγω αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με τον ΟΦΗ να συναντηθούν ξανά».

Στη Σούπερ Λίγκα της περασμένης σεζόν ο 30χρονος Ζόρο αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΟΦΗ με 27 συμμετοχές στο ενεργητικό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.