Τάνκοβιτς: «Ακόμη όλα είναι στο χέρι μας…» (vid)

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports επεσήμανε ότι από την ΑΕΚ εξαρτάται ακόμη να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports επεσήμανε ότι από την ΑΕΚ εξαρτάται ακόμη να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο ΠΑΟΚ μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι της κατοχής. Ήταν το πλάνο του να έχουμε την μπάλα για να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε όσο είχαμε την μπάλα».


Για το ότι έχασε ένα ακόμη ντέρμπι: «Πάντα είναι δύσκολο να χάνεις ένα ματς. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι ακόμη ελέγχουμε την κατάσταση, είναι στα χέρια μας. Χρειάζεται απλά να νικήσουμε τα ματς που έχουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη».


Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο ότι και εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Το ίδιο πόνο νιώθουμε με τον κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι να νικάμε κι ακόμη είναι στο χέρι μας το εισιτήριο για την Ευρώπη».


Για το ματς με Παναθηναϊκό: “Σαφώς και μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, γιατί όχι. Είναι ένα ματς 90 λεπτών και αν δεν μπορέσουμε να νικήσουμε τότε δεν πρέπει να χάσουμε. Θα μπούμε για να το κερδίσουμε το ματς με προσοχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.