Φερέιρα: «Υπάρχει δέσιμο στην ομάδα» (vid)

Στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ξάνθη.

Στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ξάνθη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο δυνατό άνεμο τον οποίο και χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο αντίπαλο του σημερινού ματς και στο τέλος μίλησε και για τον Στέφανο Καπίνο.

Για την εφετινή εικόνα του Παναθηναϊκού: «Νομίζω πως εφέτος ήμαστε διαφορετική ομάδα με διαφορετικούς παίκτες. Είναι πιο αλληλέγγυος ο Παναθηναϊκός  με μεγαλύτερο δέσιμο. Ο μήνας χωρίς ματς ήταν περίπλοκος για εμάς. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση αλλά πρέπει να παίζουμε για να αποδείξουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση»

Για τη ροή του αγώνα: «Στην επανάληψη σημειώσαμε και τρίτο τέρμα αλλά ο άνεμος που επανήλθε δριμύτερος στη συνέχεια, μας δημιούργησε πρόβλημα. Βεβαίως, δεχτήκαμε δυο πολύ καλά και όμορφα γκολ. Εκεί ένιωσα πως πρέπει να σιγουρέψω το αποτέλεσμα και τη νίκη μας και έκανα τα πάντα για αυτό. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τον τρόπο που πολέμησαν και προάσπισαν την ομάδα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να παίζεις με 10 και οι παίκτες την ώρα του αγώνα το σκέφτονται αυτό.

Η σημερινή νίκη, το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε  και οι συνθήκες που συναντήσαμε, αποδεικνύουν ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα εφέτος. Έχουμε όλες τις δυνατότητες. Έχουμε τραυματίες και νομίζω πως χάσαμε και τον Βύντρα.  Έχουμε και απουσίες αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σοβαρή και σκληρή δουλειά με σκοπό πάντα την νίκη. Δεν κατανόησα πολύ καλά την αποβολή του Βιτόλο. Όπως δεν κατάλαβα και την αποβολή του Βυντρα πέρυσι στο κύπελλο με τον ίδιο διαιτητή νομίζω… Δεν την κατανόησα. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί δεν αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Όταν έχουμε μια τέτοια κατάσταση όπως διαμορφώθηκε με έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό, πρέπει να αποβάλλεται ο τερματοφύλακας».

Για τον Στέφανο Καπίνο: «Ο Καπίνος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Καλές εμφανίσεις σε μια ομάδα που παίζει με 10 παίκτες σε δυο ματς. Είναι νέος με πολλές δυνατότητες και με πολύ δρόμο μπροστά του και είναι όλα στο χέρι του. Πρέπει να δουλέψει σκληρά. Γενικά, όπως στρώνει κανείς κοιμάται…Αν στρώσεις καλά θα κοιμηθείς καλά. Πάντως, ήταν δύσκολο ματς το σημερινό με φανταστικά γκολ».

Για τα διοικητικά της ομάδας: «Για θέματα εξωαγωνιστικά όπως τα διοικητικά , δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ».
Για τον Πετρόπουλο: «Ο Αντώνης ο Πετρόπουλος είναι πολύ καλός επιθετικός. Σήμερα είχα και την επιλογή του κλέϊτον. Αυτό δεν μειώνει τον Πετρόπουλο».

Ουζουνίδης: «Άξιοι της μοίρας μας»

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε πως η Ξάνθη δέχεται πολύ εύκολα γκολ, στάθηκε στην κακή παρουσία της ομάδας του στο πρώτο μέρος και δήλωσε πως πίστευε στην ανατροπή η οποία και δεν ήρθε ποτέ στο ματς.

Αναλυτικά τα όσα δηλώλσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και το λέω αυτό γιατί πραγματικά «πετάμε» παιχνίδια που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για μας. Το ίδιο έγινε με την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί. Και οι 11 παίκτες ήταν για… αλλαγή. Θεωρώ πως δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο που χωρίς να μας πιέσει καθόλου, βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά. Εμείς μετά αρχίσαμε να εμφανιζόμαστε στο παιχνίδι.

Μας ήρθε η αποβολή του Βιτόλο πριν λήξει το ημίχρονο. Στο β’ μέρος και μέχρι το χρονικό σημείο που έγινε το 2-3 στο β’ μέρος δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ όμως κι αντί το σκορ να γίνει 1-2 έγινε 0-3. Και μετά το 2-3 είχαμε καλές στιγμές να φτάσουμε στην ισοφάριση αλλά χάσαμε.

Δεν γίνεται να πετυχαίνουμε 5 γκολ με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, να δεχόμαστε 7 και να μην παίρνουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό γιατί είναι κρίμα να χάνουμε τους βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Συνολικά στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός με 3-4 ευκαιρίες σκόραρε 3 φορές κι εμείς με 10 ευκαιρίες βάλαμε μόνο δύο γκολ. Ήμασταν επιπόλαιοι μετά το 2-3. Γενικά, πίστεψα στην ισοφάριση και νομίζω ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα αλλά δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε πιο «σφιχτή» σαν ομάδα. Δυστυχώς και πάλι οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.