Φεράρι: “Περήφανος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ”

Ο Αργεντίνος αριστερός οπισθοφύλακας του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (27/4) ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, κάτι που σχολίασε θετικά

Πολύς λόγος έγινε για το φερόμενο ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτηση του Φράνκο Φεράρι από τον Βόλο. Ο 28χρονος Αργεντίνος αριστερός οπισθοφύλακας της θεσσαλικής ομάδας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα (27/4) στο Ρ/Φ σταθμό Mertropolis 95,5 αυτό το ενδιαφέρον και μάλιστα το σχολίασε θετικά, επισημαίνοντας ότι αισθάνεται υπερήφανος γι’ αυτό, ασχέτως αν δεν τελεσφόρησε.

Αρχικά, ερωτώμενος για την ομάδα του, τον Βόλο, που οδεύει προς το φινάλε της σεζόν σε ό,τι αφορά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, απάντησε: «Υπάρχει η κούραση από το χθεσινό παιχνίδι. Υπάρχουν επιπλέον δύο παιχνίδια και το ένα από αυτά αποτελεί ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτόν τον αγώνα».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αποκάλυψε: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ για εμένα. Το γνώριζα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζω τη δουλειά μου στο Βόλο και την επόμενη χρονιά θα δούμε. Δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά με τον Ουάρντα. Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για εμένα και θα είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Είμαι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής, όπως οι περισσότεροι Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές. Αν και είμαι αμυντικός, μου αρέσει αρκετά να προωθούμαι στην επίθεση».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την Ελλάδα: «Ο Γιαννούλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που με εξέπληξε αγωνιστικά με την ικανότητα του στο παιχνίδι και παρακολούθησα την πορεία του και στην Νόριτς. Από αντιπάλους, αυτός που ξεχωρίζω είναι ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά και ο Ντέλετιτς. Ο Τζόλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι νεαρός, έχει πολλά να μάθει, αλλά και πολλά να δώσει, αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Έχει μία μεγάλη καριέρα μπροστά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.