Γρηγορίου: «Γίναμε οικογένεια και πετύχαμε τον στόχο της παραμονής» (vid)

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε την ανατροπή όλων των αρνητικών προγνωστικών για την παραμονή της Λαμίας στην Super League, στους τέσσερις τελευταίους μήνες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες του για την εξασφάλιση παραμονής της Λαμίας στην Super League, μετά την «λευκή» ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο τεχνικός της ομάδας μίλησε για την υπερπροσπάθεια των Βοιωτών να ανατρέψουν όλα τα δυσμενή προγνωστικά, στους 4 τελευταίους μήνες, όταν και είχε αναλάβει την δύσκολη αποστολή.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Αυτός ο πανηγυρισμός λέει πολλά, γιατί εννοεί την οικογένεια που έγινε η Λαμία από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Αν δεν είχαμε λειτουργήσει ως οικογένεια στην καθημερινότητα μας, αυτό το διάστημα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε. Όλος ο οργανισμός της Λαμίας πέτυχε αυτή την λειτουργία και τον στόχο της παραμονής. Και αν μη τι άλλο, είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Οι συνθήκες, εκτός από τον στόχο, ήταν δύσκολες. Η ομάδα έμεινε σε καραντίνα 14 ημερών, έδωσε 10 εκτός έδρας παιχνίδια και έξι εντός. Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος, εξασφαλίσαμε την παραμονή μας. Δεν ξεχνώ ότι ο αρχικός στόχος ήταν να φτάναμε στους αγώνες-μπαράζ για να διεκδικούσαμε την παραμονή και αυτό είχε χαρακτηρισθεί ως επιτυχία».

Για την παραμονή του στον πάγκο της Λαμίας, ο Γρηγορίου υποστήριξε ότι το συμβόλαιο του θα ολοκληρωθεί στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και δεν έχει σκεφτεί την επόμενη ημέρα της συνεργασίας του.

«Το τελευταίο που μας απασχολεί με τον πρόεδρο τον κ. Πανουργιά είναι αυτό το θέμα. Προείχε ο στόχος της παραμονής. Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, εφόσον ηρεμήσουμε και απολαύσουμε ό,τι πετύχαμε όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.