Ο Ιβάν Σαββίδης, η κατάκτηση των στόχων και η ομάδα πρωταθλητισμού

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε κατάκτηση των εναπομείναντων στόχων, προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ενώ ζήτησε από τώρα να γίνεται πλάνο για τον εορτασμό των 100 χρόνων

Συγκεκριμένα πράγματα ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης σε σύσκεψη κορυφής που έγινε (22/4) στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με διοικητικά στελέχη και με επικεφαλής τμημάτων ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση για την κατάκτηση όλων των εναπομείναντων στόχων της σεζόν, αλλά παράλληλα έντονη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει καθημερινή συνεργασία μεταξύ όλων των τμημάτων με στόχο την επιτυχία σε αγωνιστικό και αθλητικό επίπεδο αλλά ανάλογη επιτυχία και στο εμπορικό και οικονομικό κομμάτι.

Ζήτησε από τους συνεργάτες του να μένει η διοίκηση ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Συλλόγου, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με ιδέες προς αυτή τη την κατεύθυνση σε επίπεδο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε μεταξύ άλλων τέτοιου είδους συσκέψεις -ευρείας κλίμακας- να γίνονται συστηματικά έτσι ώστε οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο ζητώντας να γίνονται όλα αυτά σε μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού, που ξέρει να σέβεται το συναίσθημα των φιλάθλων, να το καλλιεργεί και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες προς την συστηματική ανάπτυξή της.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε -κάνοντας ξεχωριστή αναφορά με αφορμή τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ- να αρχίσει να γίνεται από τώρα πλάνο για τον εορτασμό των 100 χρόνων.

Χαρακτηριστικά είπε: “Γιορτάσαμε τα 95 χρόνια και ήδη πρέπει να γίνει ένα λεπτομερές πλάνο για το πώς θα φτάσουμε στα 100. Ένα πλάνο που θα γίνει ο οδηγός όλων των ενεργειών μας από σήμερα και για τα επόμενα 5 χρόνια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.