ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: “Ανάσταση” με Λάζαρο! (vids)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε 1-1 στο φινάλε για τον Ατρόμητο απέναντι στον ΟΦΗ και έδωσε τον πρώτο βαθμό στα playout στους Περιστεριώτες.

Αποφασιστικός παρουσιάστηκε ο ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” για την 4η αγωνιστική των playout της Super League και προηγήθηκε 1-0 στο 68′, όμως ο Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε στην εκπνοή και χάρισε τον πολύτιμο πόντο στον Ατρόμητο, διαμορφώνοντας το 1-1. Αήττητοι παραμένουν στο μίνι πρωτάθημα οι Κρητικοί, πρώτος βαθμός για τον Ατρόμητο!

Αφεντικό στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 16ο λεπτό. Ο Γκάλο σέντραρε από δεξιά, ο Μουνίθ έπιασε σου στην κίνηση, ο Γιακουμάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Βάτερμαν προχώρησε σε εντυπωσιακή επέμβαση! Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Γκαλβάο έκανε την προβολή, νέα επέμβαση του Βάτερμαν.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν το μεγάλο αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν έφτασε στο γκολ, αν και το άγγιξε! Στο 46′ ο Μουνίθ σκόραρε από ωραία ασίστ του Μανούσου, αλλά ύστερα από εξέταση στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. 

Ο Λάζαρος σφράγισε το ματς

H πρώτη αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο μέρος πριμοδότισε με χτύπημα πέναλτι τον Ατρόμητο. Μετά από κόρνερ του Ντε Γκούζμαν, ο Σάλομον έκανε χέρι και μετά από εξέταση στο VAR καταλογίστηκε πέναλτι. O Ντε Γκουζμάν έγραψε το 1-0 στο 69ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος ήταν ανεμικός στην προσπάθεια του για ισοφάριση, όμως τα κατάφερε στο 93ο λεπτό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο έμπειρος μέσος κινήθηκε έξυπνα στην περιοχή του ΟΦΗ και βρήκε το γκολ μετά από σέντρα του Ραμπέγιο και ατυχές μαρκάρισμα του Ουές. Ήταν το τέταρτο γκολ του Λάζαρου στο πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο 94′ ο Σακόρ έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει το τρίποντο στον ΟΦΗ, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή!

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (87′ Βαφέας), Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης (61′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο (72′ Γρίβας), Σολίς (61′ Ουές), Γιάννου (60′ Λυμπεράκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78′ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιδες (84′ Ραμπέγιο), Μουνίθ (84′ Εντομβόγι), Γιακουμάκης (71′ Κωτσόπουλος), Μανούσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.