Μπεντινέλι: “Δική μου η ευθύνη για την ισοπαλία…” (vid)

Ο Τόμας Μπεντινέλι ανέλαβε την ευθύνη για τη σημερινή (10/4) ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, διότι οι γηπεδούχοι δεν έκαναν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ

Ο Τόμας Μπεντινέλι πήρε πάνω του την ευθύνη για τη σημερινή (10/4) ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1. Ο Βραζιλιάνος μέσος των γηπεδούχων αιτιολόγησε την άποψή του, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν έκανε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, οπότε υπεύθυνος είναι ο ίδιος, αφού αυτός είναι δικός του τομέας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα: “Ήταν δύσκολο ματς. Δεν προσέξαμε όσο έπρεπε στο τελευταίο τέταρτο του αγωνιστικού χώρου, δηλαδή στην επιθετική μας γραμμή. Ήρθαμε ισόπαλοι και αναλαμβάνω την ευθύνη, διότι δεν κάναμε σημαντικές ευκαιρίες. Κρατάμε το βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζουμε”.

Για τη συνέχεια των πλέι άουτ είπε: “Ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι και θα τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία. Δεν ηρεμούμε μέχρι να τελειώσει αυτό το θέμα και να σώσουμε την κατηγορία”.

Κι όσο για τον ίδιο και το μέλλον του στον Απόλλωνα ή σε άλλη ομάδα, απάντησε: “Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη συνέχεια της καριέρας μου. Τώρα είμαι στον Απόλλωνα και δουλεύω για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.