Παναιτωλικός: Άλλος ένας “τελικός” με επτά απόντες (vid)

Ο Παναιτωλικός ψάχνει εναγωνίως βαθμούς στον Βόλο (Σάββατο 15:00 Novasports1HD), χωρίς επτά βασικούς παίκτες, αλλά με καλύτερη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στη Λάρισα.

Ο Παναιτωλικός είναι φέτος μία κρύο μία ζέστη, με το κρύο να συνοδεύει την ομάδα του Δέλλα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο τελευταίος τραυματισμός του Τσιγγάρα στο Αλκαζάρ (χάνει όλη τη χρονιά), με έξαρθρωση ώμου δημιουργεί έξτρα πονοκέφαλο στον Τραϊανό Δέλλα.

Τα “καναρίνια” θέλουν να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Βόλου, η οποία είναι και η τελευταία που νίκησαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Αναγνωρίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που παίζει χωρίς άγχος, ο “Κολοσσός” ψάχνει τις λύσεις για να παρατάξει μια ομάδα που θα πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ήδη γνωρίζει πως δε μπορεί να υπολογίσει μέχρι το τέλος της σεζόν τους Τζανακάκη, Λιάβα και Τσιγγάρα (δεξί μπακ μόνο ο Μεντίνα πλέον), ενώ παράλληλα απόντες θα είναι εκ νέου οι Βάντερσον, Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα και Ματσόλα.

Στην αποστολή είναι οι: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά, Γιάκολις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.