Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης από του χρόνου

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για έναν ακόμα μήνα μετά την πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς, ώστε να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Χωρίς τον αρχηγό του θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς αποφασίστηκε να ακολουθήσει για έναν ακόμα μήνα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν.

Μετά την επίσκεψή του στα ειδικά κέντρα σε Μόναχο και Μπολόνια, στα οποία ξεκαθαρίστηκε πως η επέμβαση που έκανε στην Ελλάδα ήταν απόλυτη επιτυχημένη, αποφασίστηκε από κοινού με τον γιατρό της ομάδας Γεράσιμο Σίννη, να μην επισπεύσει την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα του ενός μήνα ώστε να γίνει μετά από αυτό το διάστημα επανεκτίμηση της κατάστασης.

Με δεδομένο ότι τελευταίο ματς του Κουρμπέλη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κρίνεται σκόπιμο να μην ρικσάρει σε τίποτα την υγεία του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα χρονιά, που θα είναι χρονιά μεγάλων απαιτήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.