Άρης: Επιστροφή στη δράση και … Ιωάννου

Ξεκίνησε η προετοιμασία των "Κιτρίνων" για τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των play offs με ένα και μοναδικό ερωτηματικό για τον Άκη Μάντζιο

Μετά τη σύντομη ανάσα που έλαβαν μέσα από το χθεσινό ρεπό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ο Άκης Μάντζιος κι οι παίκτες του εκκίνησαν την προετοιμασία τους για τη συνέχεια των play offs και την δεύτερη, διαδοχική – εντός έδρας – αναμέτρηση των “Κιτρίνων”, αυτήν τη φορά με την ΑΕΚ. Το πλέον ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως το μοναδικό ερωτηματικό που απασχολεί αφορά τον Νικόλα Ιωάννου.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/04, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία, αερόβιο τρέξιμο, passing game και rondo game για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τους Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλα Ιωάννου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.