Ενισχύσεις με μέλλον για Ατρόμητο

Δύο ταλέντα ηλικίας 15 και 14 ετών απέκτησε ο Ατρόμητος, ποντάροντας στην εξέλιξη των δύο νεαρών παικτών.

Δύο ταλέντα ηλικίας 15 και 14 ετών απέκτησε ο Ατρόμητος, ποντάροντας στην εξέλιξη των δύο νεαρών παικτών.


Πρόκειται για τους Νίκο Μελικιάν (τερματοφύλακας) και Γιώργο Στόιλα (αμυντικός).


Η ανακοίνωση:


«Το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στις «μικρές» ηλικίες στη χώρα μας έχει πλέον ο Ατρόμητος καθώς έπειτα από τον Βασίλη Κίναλη που είναι διεθνής με την ΕθνικήU15 έκανε δικό του και τον Νίκο Μελικιάν, επίσης διεθνής με την Εθνική Κ15, από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας.

Η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου της Πιερίας (φωτο) παρουσία του προέδρου και του δ.σ. του Εθνικού και του Τόλη Αποστόλου που εκπροσώπησε την ομάδα μας. Ο Μελικιάν έχει γεννηθεί το 1999 και θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17. Είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έρχεται στον Ατρόμητο από το ίδιο σωματείο μέσα σε διάστημα έξι μηνών καθώς τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε ο Δημήτρης Τζίνοβιτς (Κ20).

Παράλληλα, έγινε αξιολόγηση ποδοσφαιριστών από το τμήμα σκάουτιγκ του Ατρομήτου όπου συνολικά μετείχαν 72 παιδιά. Από πλευράς Ατρόμητου ήταν οι ΤόληςΑποστόλου (επικεφαλής σκάουτιγκ), ο Άρης Σαρακηνός (προπονητής της Κ17), Τάσος Μπαμπανιώτης (γυμναστής της Κ20) και Θανάσης Σερπάνος (εξειδικευμένος στην εκπαίδευση της τεχνικής ποδοσφαίρου). Από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στην οργάνωση των τμημάτων βοήθησαν οι προπονητές Κώστας Μυστακίδης και Ηλίας Μπαζάκος.

Στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου εντάχθηκε όμως και ένα ακόμη ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο αμυντικός Γιώργος Στόϊλας γεννηθείς το 2000 από τον ΠΟ Σερρών 2000 (Sport Village), ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα Κ15. Μάλιστα στην «οικογένεια» του Ατρόμητου τον  υποδέχθηκε ο συμπατριώτης του Βασίλης Κίναλης ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρσι από τον ίδιο σύλλογο.

Τον Ατρόμητο εκπροσώπησε στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής ο Τόλης Αποστόλου ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης τόνισε τα εξής:« Για μας είναι πολύ σημαντικό, τα ‘φερε έτσι η συγκυρία και η τύχη, η συνεργασία που ξεκινήσαμε με την συγκεκριμένη Ακαδημία, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά να παίρνουμε στις τάξεις μας ένα εξαιρετικό ταλέντο, τον Γιώργο Στοΐλα, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα U15 του Ατρόμητου. Με την περσινή εμπειρία που είχαμε και συνεχίζουμε την συνεργασία γιατί έχουμε κοινή φιλοσοφία με τους ανθρώπους του Sport Village που έχει στόχο και σκοπό την πρόοδο των νέων παιδιών.

Οι άνθρωποι της ακαδημίας που δουλεύουν πολύ και φαίνεται αυτό με τα αποτελέσματα πάρα πολύ καλά με τα παιδιά, τους ενδιαφέρει μόνο η πρόοδος των παιδιών. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα η οποία έχει βασική της φιλοσοφία η όποια ξεκινάει από τον πρόεδρό μας κ. Σπανό να στηρίζει τον Έλληνα και νεαρό ποδοσφαιριστή από τις υποδομές. Το αποτέλεσμα από την πρόοδο του Βασίλη Κίναλη είναι μια σαφή απόδειξη της δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Ατρόμητου».

Ο ιδιοκτήτης του ΠΟ Σερρών 2000 (Sport Village) Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε με την σειρά του τα εξής: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που η δουλειά μας τόσα χρόνια φέρνει αποτελέσματα και είναι τιμή για μας που μια μεγάλη ομάδα της Super League, όπως είναι ο Ατρόμητος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αξιολογεί έναν ακόμη παίκτη από την ακαδημία μας».Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας