Και τώρα… “Καραϊσκάκης”

Στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με τον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τη Ρούμπιν για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με τον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τη Ρούμπιν για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφυγε από τη Ρωσία με ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος για το ευρωπαϊκό της μέλλον και τώρα καλείται να προσγειωθεί στην ελληνική πραγματικότητα και το μεγάλο ματς με τους “ερυθρόλευκους”.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη στις τάξεις των “ασπρόμαυρων”, οι οποίοι συμπλήρωσαν έντεκα συνεχόμενα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς με μόλις μία ήττα. Ο Λάζλο Μπόλονι θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Αρίας και Κοντρέρας, που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από το ματς στο Καζάν.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να έχει πανέτοιμους στη διάθεσή του τους Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν, προκειμένου να τους ξεκουράσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.