Χάνει και τον Καφέ με Άντερλεχτ

Με φοβερά προβλήματα στη μεσαία γραμμή της αναμένεται ότι θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο πρώτο ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Άντερλεχτ, στις Βρυξέλλες.

Με φοβερά προβλήματα στη μεσαία γραμμή της αναμένεται ότι θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο πρώτο ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Άντερλεχτ, στις Βρυξέλλες. Ο τραυματισμός του Παντελή Καφέ στη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας με το Ισραήλ αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, καθώς ο αρχηγός της Ένωσης υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1.5 μήνα!

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή των “κιτρινόμαυρων”. Εκτός του Καφέ, εκτός μάχης έχει τεθεί ουσιαστικά και ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές από την UEFA για την κόκκινη που δέχτηκε με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Για να παίξει ο διεθνής άσος στις Βρυξέλλες θα πρέπει να “μηδενιστεί” η ποινή του από το δευτεροβάθμιο όργανο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, κάτι που φαντάζει απίθανο.

Από την άλλη, ο νεοαποκτηθείς Φαμπιάν Βάργκας, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και στην περίπτωση που το ξεπεράσει είναι δύσκολο να προλάβει να ετοιμαστεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Οι επιλογές του Χιμένεθ, πλέον, στην θέση του αμυντικού μέσου είναι δύο. Ο Σάββας Γκέντζογλου και ο νεαρός και ταυτόχρονα άπειρος, Βίκτορας Κλωναρίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.