Πρώτη προπόνηση για τον Γιάκομπ

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ο Βικτοράς Γιάκομπ.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ο Βικτοράς Γιάκομπ. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ρουμάνος κατευθύνθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο οποίο εμφανίστηκε χαμογελαστός και έτοιμος για δουλειά. Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος και μετά τις απαραίτητες συστάσεις, ξεκίνησε τρέξιμο, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Σάκη Τσιώλη.

Ο Γιάκομπ παρ΄ ότι είναι κάπως πίσω σε φυσική κατάσταση, είναι αποφασισμένος στις ημέρες που  μεσολαβούν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι διαθέσιμος στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εως τότε θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να πετύχει τον παραπάνω στόχο.

Από την εκγύμναση των παικτών του Αρη απουσίαζαν οι διεθνείς Σηφάκης και Βαγγέλι, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Πορτίγια. Σε ότι αφορά τον Μάρκο Βελλίδη, την Τετάρτη θα βγάλει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του χεριού του. Ελπίζεται πάντως πως και αυτός θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μέχρι την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Στα μεταγραφικά η 31η Αυγούστου είναι η τελευταία μέρα της καλοκαιρινής περιόδου και στην ΠΑΕ, τρέχουν για να κλείσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Όχι τον Ούμπιντες για τον οποίο θα χρειαστούν κάποιες επιπλέον ημέρες υπομονής, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τέλος ο Βαγγέλι
Στην ουκρανική Τσερνομόρετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστι Βαγγέλι. Ο τελευταίος παρά το ότι ήταν αρνητικός σε αυτή την μετακίνηση, δέχτηκε τελικά να υπογράψει, καθώς οι 300 χιλιάδες ευρώ που του προτάθηκαν, είναι πολλά χρήματα. Ο Βαγγέλι βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αλβανία με την εθνική του ομάδα και μόλις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, θα ετοιμάσει τα πράγματά του και θα αναχωρήσει για την Οδησσό.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.