“Θα πεθάνω μαζί σας”

Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας: "Θα πεθάνω μαζί σας".

Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας: “Θα πεθάνω μαζί σας”. Η συνάντηση κορυφής του προέδρου με τον προπονητή της ΑΕΚ, έλαβε χώρα την Τρίτη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Εκεί ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή και γιατί δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, καθώς την Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά και λεφτά δεν υπάρχουν διαθέσιμα για να μπορέσει να γίνει κάτι. Πάντως δεν απέκλεισε και τελείως το ενδεχόμενο έκπληξης την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο.

Μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ομάδας, ο Μανόλο Χιμένεθ μπήκε στα αποδυτήρια, όπου τον περίμαναν οι παίκτες του και ετοιμάζονταν για την προπόνηση. Ο Ισπανός τεχνικός στην ομιλία του, μεταξύ άλλων τους είπε: “Είμαστε μία ημέρα πριν το τέλος των μεταγραφών. Οπως φαίνεται θα μείνουμε αυτοί που είμαστε εδώ. Έχουν φύγει παίκτες ποιότητας όμως αυτή θα είναι η ομάδα μας. Οποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να κάνει ένα βήμα πίσω. Μαζί θα κάνουμε μόνο βήματα μπροστά. Εγώ είμαι αποφασισμένος να πεθάνω μαζί σας. Εμεινα στην ομάδα γιατί το ήθελα, παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις. Ηταν δική μου επιλογή. Εχουμε μία τίμια διοίκηση, που μου μίλησε με ειλικρίνεια και πλέον αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Να σημειωθεί πως την πρώτη του προπόνηση με την “κιτρινόμαυρη” φόρμα πραγματοποίησε ο Βάργκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.