Μ’ ένα όνειρο… “κρυφό”

Ριζικές οι αλλαγές στο ρόστερ, ίδιος ο προπονητής. Ίδια και η φιλοσοφία της διοίκησης, που έχει βάλει στον Ατρόμητο τη σφραγίδα ενός νοικοκυρεμένου και σοβαρού συλλόγου.

Ριζικές οι αλλαγές στο ρόστερ, ίδιος ο προπονητής. Ίδια και η φιλοσοφία της διοίκησης, που έχει βάλει στον Ατρόμητο τη σφραγίδα ενός νοικοκυρεμένου και σοβαρού συλλόγου. Οι “κυανόλευκοι” θέλουν να πηγαίνουν βήμα-βήμα. Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη σεζόν δεν συνοδεύτηκε με την καλύτερη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αυτός ο συνδυασμός είναι ο επιθυμητός για φέτος.

Στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο Ατρόμητος ήταν η πιο ενεργή ομάδα. Οι παίκτες που αποχώρησαν αντικαταστάθηκαν άμεσα και οι περισσότεροι μάλιστα από καλύτερους και σίγουρα από νεότερους σε ηλικία. Η μείωση του μέσου όρου ηλικίας, αλλά και αυτή του μπάτζετ ήταν στις προτεραιότητες του Γιώργου Σπανού και των συνεργατών του. Πέτυχαν και τα δύο, καταφέρνοντας παράλληλα να δώσουν στον Γιώργο Δώνη παίκτες που ήταν περιζήτητοι στη Σούπερ Λιγκ και με παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πρώτα φιλικά, αλλά δεν άρεσε… και τόσο στα δύο τελευταία στο Περιστέρι. Η αλήθεια είναι ότι τόσο στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, όσο και στην ήττα με 1-0 από τον Αστέρα δεν είδαμε τον πραγματικό Ατρόμητο. Οι απουσίες και ο φόβος για τραυματισμούς λίγο πριν την πρεμιέρα έκαναν τους Περιστεριώτες να μη δείξουν όσα δούλεψαν με τον προπονητή τους τον ένα μήνα της παραμονής σε Καρπενήσι και Βουλγαρία.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτος στόχος για τον Ατρόμητο είναι το “δέσιμο” (οι αποχωρήσεις έφτασαν σε διψήφιο νούμερο, όπως και οι μεταγραφές) και η διατήρηση της αγωνιστικής του ταυτότητας. Αν δε, οι “κυανόλευκοι” μπορέσουν να συνδυάσουν το παιχνίδι κατοχής και με αυτό των αντεπιθέσεων – όταν, όπου και όσο χρειάζεται -, τότε οι πιθανότητές τους για μια δεύτερη ευρωπαϊκή παρουσία είναι πολλές.

Οι άνθρωποι της ομάδας αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, αλλά μετά την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου ίσως το επόμενο βήμα είναι η έξοδος στο Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.