Ανανέωσε ο Μπρίτο

Τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του Μπρίτο έβαλε η διοίκηση του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος αρχηγός της ομάδας θα μείνει στο Περιστέρι για άλλα δύο χρόνια!

Τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του Μπρίτο έβαλε η διοίκηση του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος αρχηγός της ομάδας θα μείνει στο Περιστέρι για άλλα δύο χρόνια!

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών της ιστορίας του Ατρόμητου θα μείνει στο Περιστέρι για άλλα δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση σήμερα και έλυσαν και την μικρή διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι. Ο Μπρίτο, σεβόμενος τα όσα του έχει προσφέρει ο Ατρόμητος, είχε αρνηθεί να μπει σε συχητήσεις με άλλες ομάδας (ΑΕΚ, Παναιτωλικός), καθώς ήθελε πρώτα να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης με τον Ατρόμητο.

Κι ενώ αρχικά εμφανίστηκε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, ύστερα από νέα συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο πλευρές, κάθε δυσκολία ξεπεράστηκε και η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της για άλλα δύο χρόνια. Ο Μπρίτο που νιώθει την ασφάλεια που του παρέχει ο σύλλογος αποφάσισε να μην ρισκάρει το μέλλον του και να συνεχίσει στην ομάδα την οποία υπηρετεί τα τελευταία έξι χρόνια.

«Το αγαπημένο σύνθημα των φιλάθλων μας «Μπρίτοοο» θα ακουστεί πολλές φορές ακόμη μέχρι το 2016!. Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της ομάδα μας στην Α’ Εθνική Εδουάρδο Μπρίτο», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρομήτου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.