Πρώτα Κομοτηνή, μετά Παρίσι

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στη Σούπερ Λιγκ το Σάββατο απέναντι στον Πανθρακικό εκτός έδρας (19:30, Νοvasports2), λίγες μέρες πριν τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στη Σούπερ Λιγκ το Σάββατο απέναντι στον Πανθρακικό εκτός έδρας (19:30, Νοvasports2), λίγες μέρες πριν τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 4-0 επί του ΠΑΟΚ πριν από τη διακοπή και θέλουν να πετύχουν την 11η νίκη τους σε 12 ματς πρωταθλήματος, ώστε να πάνε στο Παρίσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βλέποντας και το «Παρκ Ντε Πρενς», ο τεχνικός των πρωταθλητών Μίτσελ αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές στο σχήμα του ξεκουράζοντας τους Μήτρογλου, Μανιάτη και Χολέμπας, ενώ εκτός είναι και ο έτερος «Μουντιαλικός» Σιόβας λόγω τραυματισμού.

ΟιΑβραάμ Παπαδόπουλος και Γκαετάν Μπονγκ θα πάρουν θέσεις βασικού στην άμυνα, στο κέντρο οι Εντινγκά και Μασάντο είναι υποψήφιοι για παρτενέρ του Σάμαρη, ενώ οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Ολαϊτάν διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα για την υποστήριξη του Σαβιόλα στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους πρωταθλητές και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη Σούπερ Λιγκ έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μερίνο, Ρομέου, Μαξίμ, Μακρυδημήτρη και τους τιμωρημένους Σέρεμετ, Εμπό και Λαδάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.