Ανακοινώνεται ο πρώτος

Ο Παναθηναϊκός είναι ο έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του εφετινή μετεγγραφή, καθώς έχει προχωρήσει τις επαφές με τον παίκτη, που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του εφετινή μετεγγραφή, καθώς έχει προχωρήσει τις επαφές με τον παίκτη, που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου. Το «τριφύλλι» αναζητούσαν τον τελευταίο καιρό έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Νάνο και για το δεξί άκρο της άμυνας. Δηλαδή, έναν παίκτη, ο οποίος θα κοστίσει λίγα χρήματα και θα μπορεί να προσφέρει όπως ο Ισπανός.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να τελειώσουν άμεσα οι μετεγγραφές, που αφορούν θέσεις στο βασικό σχήμα της ομάδας. Πέρα από τις κινήσεις για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός χαφ και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη.

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του και σε ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League. Οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Δημήτρη Γούτα, Θοδωρή Βασιλακάκη και Παναγιώτη Τριάδη, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ξάνθη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.