Φιλικό… Τσάμπιονς Λιγκ

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010 Ίντερ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλικό στις 21 Αυγούστου στην Γενεύη! Στην πόρτα της εξόδου ο Μαθία (;). Νοκ άουτ για 15 ημέρες ο Τοροσίδης. Έτοιμοι για το σαββατιάτικο φιλικό με τον ΠΑΣ.

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010 Ίντερ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλικό στις 21 Αυγούστου στην Γενεύη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για το πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΙΝΤΕΡ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΙΝΤΕΡ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου στο Stade de Geneve στην Ελβετία και θα αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα)».

Στο μεταξύ, λίγους μήνες αφότου ανέλαβε θέση τεχνικού διευθυντή στους “ερυθρόλευκους”, ο Εντουάρντο Μαθία βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου! Ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρεται να έχουν βάλει στο «ψυγείο» τον Ισπανό πρώην αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ. Ο Ερνέστο Βαλβέδρε και οι συνεργάτες δείχνουν περισσότερο εμπιστοσύνη στον Κοβάσεβιτς κάτι που μαρτυρούν οι υποθέσεις των Γκρίμπιτς, Κατάι και Φέισα τους οποίους έφερε ο Σέρβος στο λιμάνι. Ακόμα και για την απόκτηση του Μαρκάνο από πίσω βρίσκεται ο Βρέντζος. Έτσι μετά από 107 μήνες στο λιμάνι ο Μαθία βλέπει το μέλλον του πιο αβέβαιο από ποτέ… 

Από κει και πέρα, ο Βασίλης Τοροσίδης υποβλήθηκε την Παρασκευή, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού στον έξω θυροειδή μυ του δεξιού του ισχίου. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσικοθεραπεία, ενώ η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Η πλήρης επάνοδός του στην αγωνιστική δραστηριότητα υπολογίζεται σε δέκα με δεκαπέντε ημέρες, οπότε και είναι δύσκολο να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στην Καβάλα το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Στα της προπόνησης, οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον (Σάββατο 13/8, 21:00) φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με την προπόνηση που έγινε στις 19:00. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετ! φατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα, Φουστέρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Γκαλίτσιος, Κοστάντσο, Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν στις 09:00.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στο www.olympiacos.org για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Το αυριανό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο οποίο μάλιστα θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, όπως ο Τάσος Πάντος που πριν δύο χρόνια ήταν κοντά μας και θεωρώ ότι ήταν ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, και πολύ καλός επαγγελματίας.» Είπε ο κ. Βαλβέρδε και συνέχισε προσθέτοντας: «Προσπαθήσαμε μάλιστα να πετύχει και κάποιο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. ούτε από πέναλτι.»

Και κατέληξε: «Είναι πραγματικά χαρά μας που αύριο θα βρούμε απέναντί μας και  παίκτες που έπαιξαν σε εμάς, όπως ο Τάσος Πάντος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.