Δοκιμασία στη Σαρδηνία, τέλος ο Σακάτα

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους δίνει στις 21:30 ο Αρης στην πόλη Ολμπια της Σαρδηνίας.

Αποστολή: Παναγιώτης Στεφάνου
Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους δίνει στις 21:30 ο Αρης στην πόλη Ολμπια της Σαρδηνίας. Αντίπαλός του η Κάλιαρι σ΄ ένα ματς στο οποίο ο Σάκης Τσιώλης θα έχει αρκετές απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, κόντρα στη Λάτσιο. Στη διάθεση του προπονητή του Αρη δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς Σηφάκης και Βαγγέλι, ο Πρίττας που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ο Σακάτα που αποφασίστηκε να μη συνεχίσει στην ομάδα, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της.

Μάλιστα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Νταϊσούκε Σάκατα. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Υπ΄αυτές τις συνθήκες κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μάρκος Βελλίδης, ενώ στη θέση του δεξιού μπακ θα παίξει μετά από καιρό ο Ντάρσι Νέτο. Δεν αποκλείεται ο Τσιώλης να χρησιμοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν είχε την ευκαιρία να δει, όσο θα ήθελε, στα προηγούμενα παιχνίδια.  
Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Ολμπια και το μεσημέρι της Τετάρτης θα πάρει το δρόμο της επιστροφής (μέσω Ρώμης) για τη Θεσσαλονίκη στην οποία θα φτάσει αργά μετά τα μεσάνυχτα.

Φιλικό με Ανόρθωση
Ο κύκλος των φιλικών παιχνιδιών δεν τελειώνει στην Ολμπια για τον Αρη. Οι κίτρινοι θα δώσουν τουλάχιστον δύο ακόμη ματς στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στις 17 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το συγκρότημα του Τσιώλη θα υποδεχθεί την κυπριακή, Ανόρθωση, ενώ στις 21 του μηνός ως πιθανότερος αντίπαλος, φαντάζει η Νάπολι. Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση καταβάλει προσπάθειες, προκειμένου να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό (εκτός συνόρων) για το οποίο όμως θα πρέπει να βρεθεί κενή ημερομηνία.

Νέα προσπάθεια για Μάντζιο
Οι συνεχείς αναποδιές που παρουσιάζονται στο θέμα της απόκτησης αξιόλογου επιθετικού από την ευρωπαϊκή αγορά, αναζωπυρώνει εκ νέου το ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Οσο ο τελευταίος παραμένει ελεύθερος, μη συμφωνώντας με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, τόσο ο Αρης θα βρίσκεται σε θέση αναμονής, με δεδομένη την επιθυμία του Τσιώλη να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας. Είναι άλλωστε γνωστή η προτίμηση του Θεσσαλού τεχνικού σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και δη στους έλληνες, επομένως ο Μάντζιος παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.