Τελευταίος και… καλύτερος

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους συνεργάτες του.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους συνεργάτες του. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ανάγκη από έναν παίκτη-“κλείδί” στο χώρο του κέντρου και ο πρόεδρος της ομάδας είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αρκετές. Δεν χρειάζεται βιασύνη, αφού πρόκειται για μία νευραλγική θέση. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να έχει εμπειρία, αλλά και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Τα ονόματα των Γκαργκάνο, Γεμπντά και Μουντάρι είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο, χωρίς να αποκλείεται, πάντως και η έκπληξη.

Ο Γκαργκάνο έχει κασέ που “αγγίζει” το 1,1 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι πρωταθλητές του προσφέρουν 700.000 ευρώ, ενώ με τον Γεμπντά δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, όπως τόνισε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Η πιο δύσκολη περίπτωση τέλος, είναι αυτή του Μουντάρι, στην απόκτηση του οποίου οι “ερυθρόλευκοι” ελπίζουν μόνο με τη μορφή δανεισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.