Ήθελαν τον Ολυμπιακό (vid)

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς Οι φίλαθλοι της Κατάνια περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον το φιλικό με τον Ολυμπιακό...

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς
Οι πόρτες του «Άντζελο Μασιμίνο» άνοιξαν διάπλατα το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου οι φίλοι της Κατάνιας να παρακολουθήσουν δωρεάν το φιλικό παιχνίδι με την Μιλάτσο, ομάδα της γειτονικής Μεσίνα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό, η διοίκηση της Κατάνιας επιχείρησε να «αποζημιώσει» τους φιλάθλους της για την ακύρωση του φιλικού με τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον οι οπαδοί της ομάδας της Κατάνης.

Τουλάχιστον, αυτή ήταν η άποψη ορισμένων εκ των θεατών με τους οποίους είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε στον περιβάλλοντα χώρο του «Άντζελο Μασιμίνο».

Πρόκειται για ένα στάδιο της δεκαετίας του ’70 με 24.000 θέσεις, το οποίο φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής περίπου 8.000 θεατές. Η Κατάνια προβλημάτισε με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, στο 23′ βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθώς η Μιλάτσο προηγήθηκε με γκολ του Στρούμπο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει παραχωρηθεί δανεικός απ’ τους γηπεδούχους στην ομάδα της Μεσίνας.

Οι παίκτες του Βιτσέντσο Μοντέλα ισοφάρισαν στο 29′ με τον Γκόμεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν τέσσερα γκολ (47′ Γκόμεζ, 53′ Άγκουστιν, 73′ Κατελάνι και 90′ Λόντι με πέναλτι) διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο διαιτητής του αγώνα, ο κ. Ρομέο ταξίδεψε απ’ τον ιταλικό βορρά για να διευθύνει το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά από απόφαση της ιταλικής ομοσπονδίας. Παρά την αναβολή της αναμέτρησης, παρέμεινε στην Κατάνια και σφύριξε στο παιχνίδι με την Μιλάτσο. Υπό άλλες συνθήκες, ο διαιτητής θα ήταν απ’ τη Σικελία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.