Τσιώλης: «Δύναμη του ΠΑΣ ο κόσμος του»

Ο Σάκης Τσιώλης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Σάκης Τσιώλης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο νέος τεχνικός των Ηπειρωτών χαρακτήρισε πολύ σημαντική την αναμέτρηση και τόνισε ότι βασικό μέλημα της ομάδας του είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με όλους τους  ποδοσφαιριστές μου να δείχνουν  ξεχωριστή διάθεση και όρεξη. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με την ομάδα του ΟΦΗ και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και κυρίως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας ανεβάσουν στην βαθμολογία. Περιμένω  από τους φιλάθλους μας να έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα. Εξάλλου η άποψή μου είναι ότι η δύναμη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ο κόσμος του».

Οι Γιαννιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου (9/11) σε φουλ ρυθμούς και με μοναδικό απόντα τον Κρητικό, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νέων. Ο Τσιώλης και οι παίκτες του δούλεψαν στην τακτική, τις στημένες φάσης και τα τελειώματα και ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για το πρωί της Παρασκευής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.