Κρέσιτς: «Όπως στο Όσλο»

Εμφάνιση όμοια με αυτή της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στη Βαλερένγκα θέλει ο Ντάριο Κρέσιτς.

Εμφάνιση όμοια με αυτή της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στη Βαλερένγκα θέλει ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός στη ρεβάνς της Τούμπας, ενώ υπογράμμισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Κρέσιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”.

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και γι’ αυτό κάναμε μία πρώτη καλή εμφάνιση στο παιχνίδι του Όσλο. Ελπίζω ότι αυτή η εμφάνιση θα επαναληφθεί και στον δεύτερο αγώνα της Τούμπας. Ξέρουμε βέβαια ότι ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση για να τελειώσουμε ωραία αυτά τα παιχνίδια».
 
Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση. Έχουμε τις κατάλληλες πληροφορίες για την Βαλερένγκα και ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε».
 
Επίσης, ο Κροάτης τερματοφύλακας τόνισε για την πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να περάσουμε στην επόμενη φάση και στο τέλος να παίξουμε στους ομίλους όπως και πέρυσι. Είναι σημαντικό για εμάς και φυσικά για τον κόσμο που θέλει να βλέπει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην Τούμπα».
 
Τέλος, ο Κρέσιτς συμπλήρωσε: «Δεν αλλάξαμε πολλούς παίκτες, έχουμε όμως νέο προπονητή που θέλει να περάσει την δική του φιλοσοφία. Θεωρώ ότι είμαστε πιο οργανωμένοι σε σχέση με πέρυσι και ελπίζω με την υποστήριξη του κόσμου μας να πετύχουμε κάτι σπέσιαλ».

Από εκεί και πέρα, στις 14:30 θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Βαλερένγκα, ενώ η προπόνηση των Νορβηγών στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00. Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί αυτή του ΠΑΟΚ. Στις εξέδρες της Τούμπας αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια της ρεβάνς με τους Νορβηγούς.

Τέλος, μόνο μια αναμέτρηση θα δώσει στο τουρνουά της Κύπρου, ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 21:00. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος επίσης οι Ομόνοια και ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.