«Έδεσε» Τσουκαλά ο ΠΑΣ

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννινα ήδη ένα χρόνο, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και επέκτεινε το συμβόλαιο του για ακόμη τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο  ποδοσφαιριστής  Σταύρος Τσουκαλάς, υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του  μέχρι τον Ιούνιο του 2017».

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Τσουκαλάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση, τον Δντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κο Νιαρχάκο,  αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την απέδειξαν σήμερα με την επέκταση του συμβολαίου που μου έγινε.

Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνω σ’ έναν μεγάλο σύλλογο, που όλοι θέλουν να είναι μέλη του και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα».

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΣ είπε: «Ο κος Τσιώλης είναι γνωστό σε όλους ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές και όλοι αισθανόμαστε πολύ καλά, αλλά και σιγουριά  που ήρθε στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει  να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.