Σα Πίντο: «Αυτή ήταν μόνο η αρχή» (video)

Χαρούμενος για την πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (2-0 επί του Άρη) εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ωστόσο τόνισε πως αυτή είναι μόνο η αρχή στη δύσκολη διαδρομή που έχουν μπροστά τους οι Κρητικοί.

Χαρούμενος για την πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (2-0 επί του Άρη) εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ωστόσο τόνισε πως αυτή είναι μόνο η αρχή στη δύσκολη διαδρομή που έχουν μπροστά τους οι Κρητικοί.

«Παρουσιαστήκαμε καλοί σήμερα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καλή ανάπτυξη και ηρεμία για να φτάσουμε σε ένα γκολ. Δεν παίξαμε όπως κάνουμε στην προπόνηση και όπως θα θέλαμε. Έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά μας και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ακόμα δεν έχουμε το χρόνο να παίξουμε όπως θέλουμε. Σημασία αυτή τη στιγμή είναι να παίρνουμε αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Σα Πίντο και συνέχισε

«Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες παίζοντας καλύτερα. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κοιτάμε διάφορα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και τα παιχνίδια δεν τελειώνουν πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο και κρατάω κάποια στοιχεία.

Είχαμε κατοχή, παίξαμε πιο επιθετικά με μεγαλύτερη συνοχή, είχαμε πολλές πάσες και χώρους για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω. Δεν πρέπει να καθυστερούμε στην ανάπτυξη, όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ένα μικρό βήμα και θέλουμε πολλά ακόμα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανέφερε: «Είμαι απογοητευμένος από τα πράγματα που έγιναν σήμερα σε βάρος του ΑΡΗ, που δεν με νοιάζει το παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος επίσης για τα όσα έχω ζήσει εδώ και ενάμισι μήνα στην Ελλάδα. Το ματς κρίθηκε σε μια κακή απόφαση».

Για την κόκκινη του Ελσνερ σχολίασε: «Οσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο χρόνια, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Οσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε. Από κει και πέρα 10 μαχητές πάλευαν στο γήπεδο, δεν τα παράτησαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα το έργο τους ήταν όλο και πιο δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.