Η επιστροφή του Γκαλέτι

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής για τη Σούπερ Λιγκ γίνεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:30, Novasports1 και Audio Streaming από το Novasports.gr).

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής για τη Σούπερ Λιγκ γίνεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:30, Novasports1 και Audio Streaming από το Novasports.gr).

Οι “ερυθρόλευκοι” που προέρχονται από μία πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία στο Ντα Λουζ με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει μόνους στην κορυφή, ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φύγει από την Κομοτηνή με το τρίποντο. Στην αντίπερα όχθη οι Κρητικοί μαζί με τον Πλατανιά είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν πετύχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γκαλέτι για πρώτη φορά θα είναι αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αν και φέτος έχει βρεθεί και άλλη φορά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αλλά ως θεατής.

Ο ΟΦΗ μόνο μία φορά έχει νικήσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, σε ένα ματς που έχει μείνει στην ιστορία ως τα καλύτερα, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” μέχρι το 50′. Ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0, αλλά στα εναπομείναντα λεπτά το σύνολο του Γκέραρντ πέτυχε πέντε γκολ και πανηγύρισε τη μία και μοναδική του νίκη στο… σπίτι των “πρωταθλητών Ελλάδος”. Τελευταία φορά που οι Κρητικοί νίκησαν τον Ολυμπιακό ήταν στις 23/10/1995 με γκολ του Μαχλά (1-0).

Στην έδρα του ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ έχει 33 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα για το πρωτάθλημα και 5 νίκες και 1 ισοπαλία για το Κύπελλο. Συνολικά οι “ερυθρόλευκοι” έχουν επιβληθεί των Κρητικών 54 φορές, 13 φορές έχουν γνωρίσει την ήττα, ενώ 21 ματς τελείωσαν ισόπαλα. 

Η μεγαλύτερη νίη του Ολυμπιακού είναι το 9-0 το 1962 για το Κύπελλο, ενώ για το πρωτάθλημα το 6-2 της σεζόν 2007-08 με τον Γκαλέτι να δίνει δύο ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.