Το νέο CR7

Το νέο CR7 και η συλλογή ρούχων του Cristiano Ronaldo από τη Νike αποθεώνουν την εκρηκτική ταχύτητα του Πορτογάλου επιθετικού.

Το νέο CR7 και η συλλογή ρούχων του Cristiano Ronaldo από τη Νike αποθεώνουν την εκρηκτική ταχύτητα του Πορτογάλου επιθετικού.

Πρωτοποριακές επιδόσεις για ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια του ποδοσφαίρου

Τα ολοκαίνουρια Nike Mercurial γιορτάζουν την υπερενισχυμένη ταχύτητα και την κυριαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, του Cristiano Ronaldo.  Τόσο το Nike Mercurial IX CR7, με σχέδιο που θυμίζει «σουπερνόβα», όσο και η συλλογή 2013 CR7 αντλούν έμπνευση από το μοναδικό στυλ παιξίματος του Πορτογάλου αστέρα.

«Παρακολουθούσαμε έναν αγώνα και, αφού ο Cristiano έβαλε άλλο ένα εκπληκτικό γκολ από φάουλ, ο σχολιαστής του αγώνα απόρησε αν ‘Είναι από αυτόν τον πλανήτη ο Ronaldo;!», θυμάται ο Denis Dekovic, Nike Footwear Design Director. «Όταν επιστρέψαμε στο σχεδιαστήριο, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το στυλ του CR7 και το πόσο έμοιαζε με τον ορισμό του σουπερνόβα – ενός ουράνιου σώματος που ακτινοβολεί ενέργεια – και, αυτό ήταν! Μας ήρθε η έμπνευση».

«Η έννοια ενός αστεριού που λάμπει πιο πολύ από τα άλλα αντικατοπτρίζει το στυλ και την ταχύτητα του Cristiano και η ιδέα ότι παίζει χωρίς όρια θυμίζει πολύ τα απώτερα άκρα του γαλαξία. Νιώσαμε ότι αυτά που μπορεί να επιτύχει ο Cristiano μέσα στο γήπεδο δεν έχουν όρια. Ακολουθήσαμε, λοιπόν, αυτήν την κατεύθυνση και εστιάσαμε στη δημιουργία ενός εξαιρετικά πολυτελούς φινιρίσματος που συνδυάζεται με ένα μοντέρνο σχέδιο και σύγχρονες χρωματικές επιλογές», πρόσθεσε ο Dekovic.

Το Mercurial IX έχει ένα digital print που απεικονίζει το αστέρι σουπερνόβα Vela και επιπλέον περιλαμβάνει μια σειρά επτά αστεριών, η οποία παραπέμπει στον αριθμό της φανέλας του Cristiano. Το σχέδιο Supernova συνδυάζεται με το swoosh σε μεταλλική απόχρωση χρωμίου με ασημί στίγματα και μπλε περίγραμμα σε μπλε χρώμα.

«Είναι υπέροχη η συνεργασία με την Nike. Νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιούν τις σκέψεις μου για να δημιουργήσουν το καλύτερο παπούτσι για μένα», σχολίασε ο Cristiano Ronaldo.  «Εκτός από την απόδοση του κάθε παπουτσιού, είναι ωραίο να δημιουργούμε κάτι που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά μου και το στυλ με το οποίο παίζω.  Είναι μια πολύ ξεχωριστή σχέση».

Το Mercurial ξεχώριζε από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά, πριν από 10 και πλέον χρόνια. Το καινοτόμο, ελαφρύ σχέδιο και τα εντυπωσιακά χρώματα του παπουτσιού το κάνουν τολμηρό και συναρπαστικό και εξασφαλίζουν ότι οι παίκτες θα τραβούν πάντα τα βλέμματα όταν επιτυγχάνουν το μέγιστο των επιδόσεών τους.

Το ποδόσφαιρο σήμερα απαιτεί εξαιρετικά υψηλή τεχνική και μεγάλη ταχύτητα και η γρήγορη κίνηση και η ικανότητα αποφυγής ενός αντίπαλου παίκτη αποτελούν μόνο ένα μέρος των δεξιοτήτων ενός αθλητή. Το Nike Mercurial IX, το οποίο συνδυάζει την καινοτομία υψηλών επιδόσεων με μια ιστορία παπουτσιού με μικρό βάρος για μεγάλες ταχύτητες, ανεβάζει αυτήν την κληρονομιά στο επόμενο επίπεδο, για τους παίκτες που βασίζονται στα απότομα κοψίματα και τις αλλαγές κατεύθυνσης σε συνδυασμό με ξεσπάσματα εκρηκτικής ταχύτητας προκειμένου να υπερνικήσουν τους αντιπάλους.

«Ο σχολιαστής του αγώνα είχε δίκιο, ο Cristiano είναι ‘από άλλο πλανήτη’ και το συγκεκριμένο υπόδημα είναι φόρος τιμής σε αυτό», λέει ο Dekovic.   

Επιπλέον, με αφορμή τη νέα CR7 Collection, η Nike Football παρουσιάζει μία σειρά από ταινίες μικρού μήκους, που γιορτάζουν μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του CR7. Κάθε ταινία παρέχει ευκρινείς λάμψεις των ικανοτήτων του Cristiano. Εδώ μπορείτε να δείτε τις δύο πρώτες: http://youtu.be/KZ_L0N0iSrc, http://youtu.be/6EeBCLnKWFY
Οι επόμενες θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες ημέρες στο κανάλι του Nike Football στο YouTube και στο προφίλ του Cristiano στο Instagram.

Η συλλογή CR7

Από την κυριαρχία μέσα στο γήπεδο έως την καθημερινότητα εκτός γηπέδου, η Nike Sportswear παρουσιάζει μια συλλογή κλασικών αθλητικών ειδών εμπνευσμένων από το θρυλικό στυλ ενός από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο. Η συλλογή CR7 έχει δημιουργηθεί για τον παίκτη που δεν γνωρίζει όρια και απαιτεί το απόλυτο σε ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο, καλύπτοντας όλο το lifestyle του αθλητή. Η συλλογή CR7 χρησιμοποιεί την ίδια προσέγγιση υψηλών επιδόσεων στο σχεδιασμό και προσφέρει λειτουργική ευχρηστία, άνεση και προστασία από τα στοιχεία της φύσης χωρίς να θυσιάζει το στυλ.

Εμπνευσμένη από την εξαιρετική λάμψη του αστέρα Cristiano, μια σειρά jacket, που περιλαμβάνει το CR7 Leather Track Jacket, το αδιάβροχο CR7 Saturday Jacket, το CR7 Reversible Jacket και δύο CR7 t-shirts, προσφέροντας στους αθλητές τη δυνατότητα να μεταπηδούν χωρίς κόπο από τον κόσμο του αθλητισμού στον κόσμο του στυλ ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
Για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/nike-football-soccer/news/the-new-cr7-collection και παρακολουθήστε το  https://www.facebook.com/NikeFootballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.