Το απόλυτο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (17:15, Novasports2 και Audio Streaming από το Novasports.gr).

Ο Πανθρακικός μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (17:15, Novasports2 και Audio Streaming από το Novasports.gr). Το σύνολο του Ακη Μάντζιου ευελπιστεί να κάνει την έκπληξη όπως και κόντρα με τους “πράσινους”, ωστόσο ο “δικέφαλος” δεν θέλει να σκέφτεται το “στραβοπάτημα” απέναντι σε έναν αντίπαλο που του έχει πάρει τον αέρα.

Συγκεκριμένα στις επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις, μόνο ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει πανηγυρίσει, με τον Πανθρακικό να μην έχει καταφέρει να κατακτήσει ούτε ένα βαθμό.

Η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν ήταν για το Κύπελλο το 1976 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-0. Η επόμενη συνάντηση τους ήταν το 2008 για το πρωτάθλημα., ενώ από τότε έχουν κοντραριστεί άλλες πέντε φορές. Η μεγαλύτερη νίκη του “δικέφαλου του βορρά” είναι με 4-1 στην Κομοτηνή την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει, αφού μέχρι το 70′ ο Πανθρακικός βρισκόταν μπροστά στο σκορ, χάρη στο αυτογκόλ του Κάτσε. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή  και πήρε τη νίκη με τους Λαζάρ (70′), Σαλπιγγίδη (76′), Γιάννου (87′) και Σταφυλίδη (90′) να βρίσκουν δίχτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.