Ρεπό και ανάσες

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο Παγκρήτιο προκειμένου να κερδίσουν χρόνο ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που ακολουθεί.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο Παγκρήτιο προκειμένου να κερδίσουν χρόνο ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που ακολουθεί. Όσοι έπαιξαν βασικοί, βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν προπόνηση κυρίως στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του Στιβ Ρούτερ. 

Η  αποστολή του «τριφυλλιού» γυρίζει την Κυριακή (27/10) στην Αθήνα και ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές ρεπό. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήθελαν έτσι να κερδίσουν λίγο χρόνο για το ματς κυπέλλου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχονται.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα ανακοινωθεί η αποστολή και ο Παναθηναϊκός θα πετάξει πάλι για το Ηράκλειο.

Στα αποδυτήρια κατέβηκε μετά τη λήξη του αγώνα ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο οποίος τα είπε με τον Γιάννη Ανστασίου, αλλά και με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τους οποίους είχε και παίκτες στον ΟΦΗ. Την τιμητική του είχε ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος λόγω της ονομαστικής του εορτής δέχθηκε πολλές ευχές., ενώ το πρόσωπο που τράβηξε τα βλέμματα και… μάζεψε πολλά συγχαρητήρια από συμπαίκτες και αντίπαλους ήταν ο Στέφανος Καπίνο, τον οποίο «αποθέωσε» και ο προπονητής τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Αγριογιάννης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.