Μπόλονι: “Περιμένω κάτι καλύτερο” (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ δεν έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ δεν έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. «Δεν είναι εύκολο να μιλήσω. Κάποιες φορές είμαστε αρκετά αφελείς. Εχουμε τη μπάλα για να πάρουμε εύκολα το παιχνίδι, αλλά βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Εχουμε παίκτες με εμπειρία και περιμένω κάτι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι», είπε αρχικά.
 
Στην συνέχεια τόνισε σχετικά με το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα του για τις επίσημες υποχρεώσεις της:«Δεν είμαι Θεός για να προβλέψω τέτοια πράγματα, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας». 

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τσουκαλάς, σχολίασε: «Στα φιλικά προσπαθούμε να εφαρμόσουμε όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας ζητάει ο προπονητής. Και σήμερα αλλά και στα άλλα φιλικά τα γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από δικά μας λάθη και όχι από κάποια πίεση του αντιπάλου. Σίγουρα υπάρχει κούραση, δουλεύουμε τρεις εβδομάδες με καθημερινές διπλές προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.