“Γουστάρω τον Ολυμπιακό”

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε ότι δεν σκέφτεται την αποχώρηση, αφού του αρέσει να παίζει και να... σκοράρει για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε ότι δεν σκέφτεται την αποχώρηση, αφού του αρέσει να παίζει και να… σκοράρει για τους “ερυθρόλευκους”. Ο Σέρβος επιθετικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Εξέδρα”, υποστήριξε ότι δεν ασχολείται καν με τις προτάσεις που έχει και ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν για την αξία του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πάντελιτς:

Για τις προτάσεις από άλλες ομάδες:
«Δεν θέλω να αναφερθώ στις προτάσεις που είχα και ποιοι με ήθελαν. Εγώ γουστάρω που παίζω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία ομάδα που μου ταιριάζει. Ξέρουν όλοι ποιος είναι ο Πάντελιτς και τι μπορεί να κάνει. Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το στιλ μου ή τα μαλλιά μου, αλλά ότι δεν μπορώ να βάζω γκολ, κανείς δεν μπορεί να το πει, γιατί το γήπεδο είναι ο καθρέφτης κάθε ποδοσφαιριστή. Σε όσα παιχνίδια έπαιξα και για όση διάρκεια συμμετείχα, νομίζω ότι έκανα καλά τη δουλειά μου και αυτό θα συνεχίζω να κάνω».

Για το αν σκέφτεται την αποχώρηση:
«Όχι, δεν το σκέφτηκα ποτέ, ακόμη και αν είχα μία πρόταση από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Για εμένα αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι κάτι σημαντικό και μια ομάδα που μου δίνει το δικαίωμα να κάνω όνειρα για το αύριο. Ο πρόεδρος και ο κόσμος του ξέρουν τον Πάντελιτς. Θέλω την καινούργια χρονιά να είμαι έτοιμος από κάθε πλευρά και να προσφέρω στην ομάδα, όσο παίζω και όσο κρίνει ο προπονητής μου».

Για την αξία του:
«Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου καλά, όπως είναι το σωστό. Το καλό για εμένα είναι ότι για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια ξεκινάω από την αρχή την προετοιμασία, αφού και με τον Αγιαξ και με τη Χέρτα δεν είχα κάνει και το κενό δύσκολα καλύπτεται στη συνέχεια. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, αν δεν ξεκινήσουμε σωστά τη χρονιά, χάνουμε τον ρυθμό μας. Για εμένα πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τη δική του ματιά. Εμένα η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα. Πιστεύω ότι αν κάποιος είναι καλός θα παίζει, αλλά αυτό το γνωρίζει καλύτερα ο προπονητής. Ούτε παράπονα κάνω ούτε γκρινιάζω, γιατί αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνω ως επαγγελματίας παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.