Κρητικός: «Δεν ήμασταν ουσιαστικοί» (video)

Στην έλλειψη ουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Τάσος Κρητικός με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports. «Λίγη υπομονή» συνέστησε ο Γιώργος Ντάσιος.

Στην έλλειψη ουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Τάσος Κρητικός με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports. «Λίγη υπομονή» συνέστησε ο Γιώργος Ντάσιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρητικού:

«Χάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν ήμασταν ουσιαστικοί και δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, αντίθετα το έβαλε ο αντίπαλος. Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς και πρέπει να τους αναπληρώσουμε στα επόμενα ματς.

Οι Τσάβες και Ντε Βινσέντι είναι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας βοηθήσουν στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον Πανιώνιο, όλες οι ομάδες μπαίνουν δυναμικά. Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε δεν κοιτάμε τον Πανιώνιο αλλά το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς την επόμενη Κυριακή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάσιου:

«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα γκολ από καθαρή ατυχία. Πιέσαμε πολύ αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και αυτό μας στοίχισε.

Οι Ντε Βινσέντι και Τσάβες λείπουν από την ομάδα αλλά υπάρχουν από πίσω πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές να τους καλύψουν. Είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά κάτι μας έλειπε για την τελική ευκαιρία.

Ο κόσμος θέλει πάντα η ομάδα να κερδίζει όπως και εμείς. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι λογικές. Φέτος θέλουν να δουν κάτι καλύτερο από την ομάδα αλλά και εμείς προσπαθούμε για ότι καλύτερο. Πιστεύω πως κάτι λείπει, αλλά χρειάζεται υπομονή για να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Και πέρυσι ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στη συνέχεια κάναμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, περιμέναμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Ίσως μας έκανε κακό και η προετοιμασία, περιμέναμε να παίξουμε Ευρώπη κάτι που τελικά δεν έγινε. Περισσότερες προπονήσεις λιγότερη ξεκούραση που ίσως βγαίνει τώρα. Προσπαθούμε και εμείς να καταλάβουμε τι φταίει. Χρειάζεται λίγη υπομονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.