Μιλίνκοβιτς: «Πληρώσαμε ακριβά αυτή τη νίκη» (video)

Μετά την αναμέτρηση στη Βέροια οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να στέκεται στην κακή διαιτησία της αναμέτρησης ενώ ο Στόικα τόνισε πως η ομάδα του ήταν άτυχη.

Μετά την αναμέτρηση στη Βέροια οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να στέκεται στην κακή διαιτησία της αναμέτρησης ενώ ο Στόικα τόνισε πως η ομάδα του ήταν άτυχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μιλίνκοβιτς:  “Ο Άρης έδωσε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν μια νίκη φάρμακο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Όλοι πλέον είμαστε χαρούμενοι και να περιμένουμε πιο καλές μέρες. Σήμερα πήραμε την νίκη, όμως την πληρώσαμε πολύ ακριβά με τρεις κόκκινες. Πιστεύω ότι όλοι βγάζετε τα συμπεράσματα σας, η πίεση σήμερα δεν ήρθε από τη Βέροια. Το συμπέρασμα μου είναι ότι είχαμε μια κακή διαιτησία».

Η Βέροια έπαιζε με μακρινές μπαλιές και κέρδισε πολλά φάουλ,  εκ των οποίων ο Άρης δεν έκανε τα μισά. Περιμέναμε να παίξει έτσι η Βέροια, προετοιμαστήκαμε γι αυτό και βγήκε στο γήπεδο. Θα ήθελα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι δε μπορούσαμε για λόγους που είδατε κι εσείς. Θέλαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας. Δεν παίξαμε σκληρά, αλλά δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε και τη μπάλα με τόσες διακοπές.

Θα βρούμε λύση στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Άρης έχει 30 παίκτες και μέσα στη βδομάδα θα δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα”.

Στόικα: «Στη ζωή χρειάζεται και τύχη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα υπάρχει άγχος από τους λίγους βαθμούς που έχει μέχρι τώρα η ομάδα. Πιστεύω όμως ότι η Βέροια θα βρει τον δρόμο της καθώς έχει τις δυνατότητες. Μας τιμώρησε η μπάλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» ήταν αρχικά η τοποθέτηση του Στόικα.

Σε ερώτηση για τις σκληρές προπονήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, είπε: «Ανεβάσαμε ρυθμούς γιατί το απαιτεί η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ομάδα. Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε, ότι όλο αυτό το διάστημα είχαμε και κάποιες απουσίες, όπως οι Μρντάκοβιτς και Μπεν που ενσωματώθηκαν αργά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αυξήσουμε την πίεση πάνω στους αντίπαλους. Η ομάδα παίζει ακόμη αργά και πρέπει να ανεβάσουμε την ταχύτητά της».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.