Μοιρασιά με κερδισμένο (video)

ΟΦΗ και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 στο «Γεντί Κουλέ», με τον Παπάζογλου (41') να ισοφαρίζει το γκολ του Διαμαντάκου (28') και τον Κουτσιανικούλη να έχει δοκάρι (62'). Κερδισμένος ο Εργοτέλης που έμεινε αήττητος, χωρίς νίκη ο ΟΦΗ.

ΟΦΗ και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 στο «Γεντί Κουλέ», με τον Παπάζογλου (41′) να ισοφαρίζει το γκολ του Διαμαντάκου (28′) και τον Κουτσιανικούλη να έχει δοκάρι (62′). Κερδισμένος ο Εργοτέλης που έμεινε αήττητος, χωρίς νίκη ο ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, με τον Σα Πίντο να ζει έντονα το ματς από τον πάγκο στο ντεμπούτο του. Με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς παρεταγμένος ο Εργοτέλης του Πετράκη. Στη 16η θέση ο ΟΦΗ με 6 βαθμούς, τρίτος με 14 ο Εργοτέλης. 

Πως ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 και επιθετικούς προσανατολισμούς παρέταξε τον ΟΦΗ ο Σα Πίντο, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας. Ο Δασκαλάκης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ο Μιλιάζες ήταν το αριστερό μπακ, ο Μπούρμπος το δεξί, με τους Ζόρο και Τριποτσέρη να είναι το δίδυμο των σέντερ μπακ. Βερόν και Κάλαϊτζιτς αγωνίστηκαν μπροστά τους, με τον Γκαλέτι να κινείται δεξιά και τον Περογαμβράκη αριστερά. Πίσω από τον προωθημένο Παπάζογλου έπαιξε ο Φραγκουλάκης σε ελεύθερο ρόλο.

Το 4-3-3 επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης, με σαφείς όμως αμυντικούς προσανατολισμούς. Ο Αθανασίου υπερασπίστηκε την εστία του Εροτέλη, Μεχία και Σαρρής αποτέλεσαν τους δύο στόπερ, ο Πίτσος ήταν το δεξί μπακ και ο Πελέ το αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, η τριάδα των Καρντόζο (άξονα), Χαντί (αριστερά) Ρομάνο (δεξιά), είχε το νου της κυρίως στα μετόπισθεν, ενώ ο η τριάδα Διαμαντάκου, Μπαντιμπανγκά και Τζανακάκη, άλλαζαν συχνά τις θέσεις τους στην επιθετική γραμμή.

Δύο γκολ χωρίς φάσεις!

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να μπαίνει δυνατά και να κάνει απόπειρα να πιέσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο κόσμος έδινε την απαραίτητη ενέργεια από τις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ», αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, μπροστά από την εστία του Αθανασίου.

Καρντόζο και Ρομάνο είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους από τον άξονα, ενώ και τα πλάγια μπακ του Εργοτέλη, δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από Γκαλέτι και Φρεαγκουλάκη.

Ως αποτέλεσμα, ήταν ο Εργοτέλης να ισορροπήσει το ματς μετά το πρώτο 15λεπτο.

Ενδεικτικό της αδυναμίας του ΟΦΗ να φτιάξει φάσεις, ήταν το σουτ που… αναγκάστηκε να κάνει ο Φραγκουλάκης, με τη μπάλα να καταλήγει απελπιστικά άουτ.

Το γκολ ήρθε τελικά για τους φιλοξενούμενους στοπ 28′. Ο Εργοτέλης που επίσης δεν είχε δείξει κάτι επιθετικά, εκμεταλλεύτηκε την κακή πάσα του Γκαλέτι και το επόμενο κακό κοντρόλ του Βερόν, με αποτέλεσμα το κλέψιμο του Ρομάνο να περάσει τη μπάλα στον Χαντί. Ο τελευταίος βρήκε με πολλή ωραία κάθετη μπαλιά τον Διαμαντάκο, που από πλάγια αριστερά, κεραυνοβόλησε τον Δασκαλάκη για το 0-1.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα «χάλασε», με ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα να δημιουργούν νεύρα και να ουσιαστικά να μην υπάρχει ρυθμός.

Οι παίκτες του Σα Πίντο, πήραν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του.

Ο Γκαλέτι εκτέλεσε αριστοτεχνικά το κόρνερ από αριστερά, ο Παπάζογλου ίσα που σηκώθηκε για να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και να στείλει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Δοκάρι αλλά κατά τα άλλα, τίποτα

Ο Σα Πίντο προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του ματς με γρήγορες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, περνώντας στο ματς τους Κουτσιανικούλη και Ζε Εντουάρτο.

Ο πρώτος έκανε αισθητή την παρουσία, αναστατώνοντας πολλές φορές την άμυνα του Εργοτέλη, που σε γενικές γραμμές όμως ήταν άψογη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Εργοτέλη να συμβιβάζεται με το ρόλο της ομάδα που περιμένει.

Παρόλα αυτά, το λάθος των παικτών του Πετράκη λίγο πιο πίσω από το κέντρο στο 62′, έδωσε την ευκαιρία στον Κουτσιανικούλη να βγει απέναντι από τον Αθανασίου, με το σουτ του όμως να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, μετά και την παρέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, ενώ χαρακτηριστικό αποτελεί πως ο Εργοτέλης δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Δασκαλάκη στο δεύτερο 45λεπτο.

Η τελευταία καλή στιγμή των παικτών του Σα Πίντο, ήρθε στο 75′. Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Παπάζογλου έπιασε αδύναμα όμως το σουτ από την μικρή περιοχή, με τον Αθανασίου να μπλοκάρισε σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στο τελευταίο τέταρτο, με την απουσία καλών στιγμών να είναι αισθητή και τον διαιτητή Καμπαξή να σφυρίζει τη λήξη αφήνοντας ευχαριστημένο τον Ερογτέλη, που έμεινε αήττητος μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (Ζβασίγια 69′), Κάλαϊτζιτς, Βερόν (Ζε Εντουάρντο 56′), Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Γκαλέτι (Κουτσιανικούλης 46′), Παπάζογλου

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Ρομάνο, Πελέ (Κοζορώνης 90’+2′), Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά (Μπουχαλάκης 74′), Χαντί (Χαλκιαδάκης 89′), Διαμαντάκος 


Επιμέλεια: Αλέξης Περδίκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.