Ξεκίνησε με Πετκάκη ο Πανιώνιος

Την πρώτη του μεταγραφή για την νέα περίοδο, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Πανιώνιος. Συγκεκριμένα παίκτης της ομάδας είναι ο Δημήτρης Πετκάκης.

Την πρώτη του μεταγραφή για την νέα περίοδο, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Πανιώνιος. Συγκεκριμένα παίκτης της ομάδας είναι ο Δημήτρης Πετκάκης. Ο 28χρονος αμυντικός, συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο της ομάδας, Γεράσιμο Βεντούρη και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών που του προτάθηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Πετκάκη. Ο 28χρονος αμυντικός, παρουσία του προέδρου Γεράσιμου Βεντούρη, υπέγραψε την Τετάρτη συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών”.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο panionios.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της την νέα περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και την τεχνική ηγεσία που με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.