Η συνέντευξη Τύπου της φιέστας

Παρακολουθείστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για τη φιέστα της κατάκτησης του 41ου πρωταθλήματος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (14:00).

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της φιέστας για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα το μεσημέρι (14:00). Παρακολουθείστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου για τη φιέστα η οποία θα γίνει, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 και ώρα 14:00, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να παρουσιαστούν όλα τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα κατά τον φετινό εορτασμό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Η φιέστα για το 41ο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 13 Απριλίου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πάνελ θα βρεθούν ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μίτσελ, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς. Θα παρουσιάσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το πρόγραμμα των εορτασμών για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς και όλες τις ξεχωριστές δράσεις στις οποίες θα προβεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη UNICEF, από το πρωί εκείνης της ημέρας, μέχρι και την ολοκλήρωση της φιέστας»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.