Θέλει Ακαλέ ο Πανιώνιος

Στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές, ο Πανιώνιος έχει καταθέσει πρόταση στον Ακαλέ.

Στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές, ο Πανιώνιος έχει καταθέσει πρόταση στον Ακαλέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός είναι ελεύθερος από την Λανς όπου αγωνίστηκε πέρσι. Προτάθηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία με την σειρά της του κατέθεσε επίσημη πρόταση και πλέον αναμένετι την απάντησή του μέχρι την Τετάρτη.

Ο Ακαλέ είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου μετράει 30 συμμετοχές. Την τελευταία διετία έπαιξε στην Λανς η οποία υποβιβάστηκε και τον άφησε ελεύθερο. Εχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Σιόν, Ζυρίχης, Μαρσέιγ, Οσέρ, Ρεκρεατίβο Ουέλβα.

Η κίνηση της διοίκησης δείχνει ότι όντως προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τους επενδυτές και την κατάληξη της όλης υπόθεσης. Την Τρίτη αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον εκπρόσωπό τους. Στην συνάντηση αυτή θα είναι η τριμελής επιτροπή του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ.

Αν όλα πάνε καλά και οι σύμβουλοι του συλλόγου μείνουν ικανοποιημένοι από το πλάνο τον υποψήφιων επενδυτών, τότε θα παραπεμφθεί η όλη υπόθεση στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη. Εκεί θα παρθεί και η οριστική απόφαση, από τον κόσμο του Πανιωνίου πλέον, για το αν θα μεταβιβαστεί η ομάδα και θα αλλάξει σελίδα στην ιστορία της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.