Κατσιφαράκης: «Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης»

Απογοητευμένος με την στάση της διοίκησης του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσιφαράκης.

Απογοητευμένος με την στάση της διοίκησης του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσιφαράκης. Όπως τόνισε, είναι αντίθετος με την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης για το θέμα της παραχώρησης των μετοχών στους Κύπριους επενδυτές, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστολή του Κωνσταντίνου Τσολακάκη. Ο Κατσιφαράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για την επιστολή του κ. Τσολακάκη: «Δεν πήρα καμία επιστολή στα χέρια μου, ήταν δημόσια. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται σε αυτή την επιστολή, ο Πανιώνιος θα έχει ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματά του πιο γρήγορα και από την Ελλάδα. Η καθυστέρηση στην είσπραξη των οφειλών είναι τραγική».

Για τη διαπραγμάτευση της ΠΑΕ με τους Κύπριους επενδυτές: «Υπάρχουν τρία-τέσσερα στρατόπεδα στον Πανιώνιο. Δεν γίνεται ο πωλητής να βάζει όρους στον αγοραστή. Η τιμή καθορίστηκε στη Γενική Συνέλευση, όταν κ. Τσακίρης παρέδωσε τις μετοχές. Χθες ρώτησα 30 διαφορετικά άτομα και μου είπαν πως δεν θα εμφανίζονταν ποτέ σε μία ανοικτή Γενική Συνέλευση, εάν ήταν σοβαροί επιχειρηματίες. Είναι δυνατόν, με την πορεία που έχω στον Πανιώνιο όλα αυτά τα χρόνια, να μην υπάρχει εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους που έστειλα στον κ. Βεντούρη; Δεν θέλω να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε, αλλά φοβάμαι ότι πολλοί άνθρωποι “πλανώνται πλάνην οικτρά” και έχουν καθυστερήσει τις διαδικασίες. Κρατάμε με “νύχια και με δόντια” τον προπονητή, την ώρα που ο Ερασιτέχνης χρωστάει 1.100.000 ευρώ. Έχουμε πρόταση οικονομική και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να ψάχνουμε τα πρόσωπα στην Ελλάδα. Το μοντέλο που έχω προτείνει είναι να υπάρχει ένας εκτελεστικός διευθυντής, τα “κλειδιά” θα τα δώσουμε στον προπονητή, με τον κ. Βεντούρη να μένει στη θέση του. Οι άνθρωποι ζήτησαν ισοζύγιο πληρωμών και αυτό που βγήκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, μου είπαν άνθρωποι που μίλησα, ότι ήταν “παιδική χαρά”».

Για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης: «Όταν έμαθα τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης ειλικρινά έπαθα κατάθλιψη, ότι δηλαδή θα πάμε σε μία ανοικτή Γενική Συνέλευση. Οι άνθρωποι (σ.σ. επενδυτές) ζητούν συνδιοίκηση. Αλλά τώρα είναι απογοητευμένοι και εγώ τους είπα χθες βράδυ να μην ασχοληθούν άλλο, γιατί θα εκτεθούν. Ειλικρινά ντρέπομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.