Και το όνομα αυτού… Γιώργος Παπαλόης

Γνωστό έγινε το όνομα του επενδυτή, το οποίο μέχρι και το βράδυ της Τρίτης κρατούταν σαν επτασφράγιστο μυστικό στον Πανιώνιο.

Γνωστό έγινε το όνομα του επενδυτή, το οποίο μέχρι και το βράδυ της Τρίτης κρατούταν σαν επτασφράγιστο μυστικό στον Πανιώνιο. Ο Γιώργο Παπαλόης είναι ο επενδυτής που ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Πανιωνίου, όπως διέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης από την “κυανέρυθρη” ΠΑΕ. Κύπριοι λοιπόν δεν υπάρχουν πια και το ενδιαφέρον στρέφεται στον κ. Παπαλόη ο οποίος φέρεται να είναι μέτοχος μιας εταιρείας μεταλλευμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω του βρίσκονται και άλλοι επιχειρηματίες. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης καλεί τον κόσμο του συλλόγου να δώσει το παρών στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, όπου και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η πώληση ή όχι του συλλόγου: “Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει στον κόσμο του Συλλόγου ότι την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ώρα 18.00, ανοικτή σε όλους, στην οποία θα καλέσει να παραβρεθεί και ο εκπρόσωπος της επιχειρηματικής πρότασης που έχει κατατεθεί, για να αναπτύξει στους παρευρισκομένους το επιχειρηματικό τους όραμα.

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης θα είναι να παρθεί απόφαση από όλους τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ, για το μέλλον του Συλλόγου και για την έγκριση ή απόρριψη της προτάσεως.

Στο διάστημα μέχρι τη Γενική Συνέλευση το Δ.Σ. θα επιχειρήσει να διευκρινίσει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες και την ουσία της προτάσεως, ώστε εφ’ όσον εγκριθεί να γίνει σε σύντομο διάστημα και η υλοποίησή της.

Όλοι θα καταβάλουμε  προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση των συζητήσεων αλλά και την προστασία του μέλλοντος του Συλλόγου ΜΑΣ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.