Φεύγει για Βόλο

Προπόνηση, κατάρτιση αποστολής και αναχώρηση για Βόλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των κιτρίνων, οι οποίοι μπήκαν για τα καλά σε ρυθμούς Kυπέλλου.

Προπόνηση, κατάρτιση αποστολής και αναχώρηση για Βόλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των κιτρίνων, οι οποίοι μπήκαν για τα καλά σε ρυθμούς Kυπέλλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο πρώτος αντίπαλος στη διοργάνωση η οποία όσο κι αν δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Αρη, δεν παύει να είναι ο συντομότερος δρόμος για μια πιθανή διάκριση στη φετινή περίοδο, δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν μέσω του πρωταθλήματος.

Ο Νταβίδ Αγκάνθο, εξέτισε την ποινή των πέντε αγωνιστικών και είναι πλέον στη διάθεση του Μιλίνκοβιτς. Η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού παρουσιάζεται ως η καλύτερη ευκαιρία για τον Ισπανό να ξαναπαίξει σε επίσημο ματς, μετά από μήνες αποχής, όμως είναι θέμα προπονητή η χρησιμοποίησή του, καθώς ακολουθεί το κρισιμότατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ίσως υπάρξουν σκέψεις προφύλαξής του. Η ανακοίνωση της αποστολής το απόγευμα θα δώσει απάντηση στο ερώτημα.

Όπως απαντήσεις περιμένει και ο ίδιος ο Μιλίνκοβιτς από Παπαδόπουλο, Ουντότζι, Πουλίδο, Σταυρόπουλο και Αγγελούδη, αναφορικά με την ετοιμότητά τους, όντας, άλλος λίγο, άλλος πολύ «λαβωμένοι» από το ματς της Ξάνθης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.