Παντελίδης: «Οι παίκτες πρέπει να μάχονται» (video)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και το Γιάννη Πάγκο τονίζοντας ότι οι παίκτες είναι αυτοί που θα πρέπει να παλεύουν για να είναι στην ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και το Γιάννη Πάγκο τονίζοντας ότι οι παίκτες είναι αυτοί που θα πρέπει να παλεύουν για να είναι στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μια νίκη έχει μεγάλη σημασία απέναντι σε ποιον την πετυχαίνεις. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Όσο πιο νωρίς τον αντιμετωπίζαμε τόσο το καλύτερο για εμάς. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος και έχει παίκτες με μεγάλη αξία και έχει ανάγκη για βαθμούς. Υπάρχει βαθμολογική ανάγκη. Εάν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο τότε θα έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι απ’ το παιχνίδι. Χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχία και ενέργεια».

Για το αν είναι επιτυχία το ότι δεν ήξεραν καλά την ομάδα του ΠΑΣ: «Είναι πολλά αυτά που καθορίζουν ένα ματς. Δεν κοιτάω αυτά γιατί στόχος είναι να βελτιώνεται πάντα η ομάδα. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε και καλύτερα εκτός έδρας».

Για το πλήρες ρόστερ: «Είναι καλό για έναν προπονητή να έχει να επιλέξει απ’ το να μην έχει λύσεις. Το πρόβλημα είναι στους παίκτες. Εκείνοι θα πρέπει να προσπαθούν να έχουν θέση στην ενδεκάδα και τη δεκαοκτάδα. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να νιώθουν ότι είσαι δίκαιος και παίζουν αυτοί που πρέπει ενώ όσοι μπαίνουν απ’ έξω να έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.